Stvorite vlastiti stil.

i30 Karavan kombinira zgodan, dobar izgled sa svom svestranošću koja vam je potrebna. Dodavanjem originalne Hyundai dodatne opreme po svom izboru, još više ćete izraziti svoju samopouzdanu osobnost i aktivan životni stil.

Nikada se više ne osjećajte bespomoćno dok tražite nešto u mraku – i nikada nemojte pritom stati u nešto. Uživajte u savršenoj vidljivosti unutar i izvan svog prtljažnika!

Dobijte više prostora za svoje avanture. Ove sigurne, lagane poprečne šipke su namjenski izrađene za i30 Karavan krovne tračnice i jednostavne su za ugradnju. Tako možete krenuti na buduća putovanja sa svime što vam treba.

Koliko god ekstremno vrijeme, koliko god ekstremna bila vaša avantura, ove izdržljive i jednostavne za čišćenje podne prostirke rade zaštitu od mokrih, blatnih ili pjeskovitih cipela. S prilagođenim oblikom, i30 logotipom u dvije različite boje i točkama za pričvršćivanje koje ih čvrsto drže na mjestu.

Dopunite samouvjereni i bezvremenski dizajn vašeg novog i30 svojim izborom dodatne opreme koja je istovremeno i elegantna i praktična.

Atraktivno oblikovani aluminijski naplatci koji daju dašak elegancije i sportskog duha.

Čvrsti dodaci koji vam olakšavaju da svoj životni stil nosite sa sobom u sve svoje avanture.

Održavanje vašeg novog i30 čistim i urednim također će pomoći u očuvanju njegove vrijednosti i dobrog izgleda.

Sjaji i štiti. Ova elegantna zaštita od upečatljivog nehrđajućeg čelika pruža učinkovit štit za vaš stražnji branik. Skladno nadopunjuje sve svijetle stilske elemente.

Od vrtlarskih alata do obiteljskih ljubimaca – neki teret može biti potencijalno mokar ili prljav. Ova izdržljiva i vodootporna obloga s podignutim rubovima ipak će održati vaš prtljažnik čistim. S teksturiranom protukliznom površinom koja sprječava kretanje tereta. Izrada po mjeri za i30.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim i30 Karavanom. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.