Važnost izvornosti.

Svi naši proizvodi stvoreni su, dizajnirani i proizvedeni imajući vas na umu. To je filozofija koja se proteže na svaki originalni dodatak u našem asortimanu. To znači da je sve što nudimo podvrgnuto istim rigoroznim postupcima testiranja, istim standardima dizajna i zahtjevnim zahtjevima industrije. Tako će vaš osobni izbor originalne Hyundai dodatne opreme uvijek pridonijeti vrijednosti i privlačnosti vašeg IONIQ-a 6. 

Kabel za punjenje, Mode 3, opremljen je utikačima tipa 2 na oba kraja i može se koristiti za svakodnevno punjenje na javnim i domaćim punjačima koji imaju utičnice tipa 2.

Vaš IONIQ 6 lako je prepoznati po iznimno elegantnom obliku. Naša originalna dodatna oprema stvorena je za dodavanje komplementarnih poboljšanja izvornom dizajnu. Kao i sva naša originalna dodatna oprema, i ova je izrađena od najboljih materijala i savršeno će pristajati vašem automobilu.

Vrhunska elegancija u svakom detalju. Ova Piano Black traka donosi elegantan završni dodir vašem IONIIQ-u 6.

Unesite više vrhunske dinamike u bočne stranice vašeg IONIQ-a 6 s ovim Piano Black rubovima.

Ništa ne dodaje više osobnosti vašem IONIQ-u 6 od vašeg izbora originalnih kotača. Više od toga, oni pružaju ključnu vezu između vašeg automobila i ceste. Naši originalni kotači proizvedeni su prema istim visokim standardima kao i sam automobil. To znači ispunjavanje svih relevantnih industrijskih standarda, uključujući preciznost proizvodnje i bitne mogućnosti strukturne čvrstoće. Savršeni dodaci vašem IONIQ 6.

Iako je vaš IONIQ 6 već ikona aerodinamičnog automobilskog dizajna, on se također može nositi s praktičnim stvarima svakodnevnog života. Naše originalne kuke za vuču proširuju fleksibilnost vašeg automobila, posebno kada je riječ o sigurnom prijevozu vaših omiljenih bicikala.

Odvojiva i prije svega pouzdana: možete se osloniti na ovu čeličnu kuku otpornu na koroziju, kako biste sigurno i učinkovito prevozili svoj teret. Sa sustavom za zaključavanje u tri točke, može se jednostavno odvojiti.

Na jednodnevnim biciklističkim izletima ili biciklističkim odmorima, ovaj nosač uklanja sve probleme oko utovara i istovara. Kompaktan i otporan na krađu, možete čak otvoriti vrata prtljažnika dok su vaši bicikli na stražnjoj strani!

Automobil koji ste odabrali u salonu je automobil kojeg želite dugo zadržati. To znači zaštititi njegovu unutrašnjost dodatnom opremom koja je namjenski izrađena kako bi vam pružila osjećaj “kao kod kuće”.

I ima toga još!

Originalna Hyundai dodatna oprema stvorena je kako bi vam pomogla da uživate u još većoj zabavi i svestranosti s vašim novim IONIQ-om 6. Svi dodaci precizno su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, tako da će savršeno pristajati vašem automobilu.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.