Odvažniji, pametniji i ljepši

Kombinacija osvježenog, odvažnog dizajna i obilje najmodernije tehnologije i naprednih sustava za potporu za vozača, čine naš kompaktni SUV boljim no ikad do sad.

Otkrijte novi Tucson

Svojim novim izgledom, najnovijim sustavima pomoći vozaču i nadograđenim pogonskim sklopovima – novi Tucson redizajniran je tako da udovolji današnjim zahtjevima. Kombinira prostranu SUV svestranost s još izraženijim dobrim izgledom koji privlači poglede. Novi Tucson omogućuje vam da izgledate dobro svugdje – bez obzira jeste li krenuli na posao ili samo na vježbanje.

Više o značajkama

Odvažan novi izgled

Elegantan i snažan, smjeliji i osvježeni vanjski dizajn novog Tucsona postiže besprijekornu ravnotežu oblika i funkcije. Dizajnirane za optimalnu aerodinamiku, profinjene, lepršave površine odišu privlačnom okretnošću i elegancijom – projicirajući obnovljeno atletsko samopouzdanje koje budi maštu.

Novi Hyundai Tucson N Line

Nakon uspješnog predstavljanja vrlo cijenjenog i30 N, Hyundaijeva N divizija nastavlja tresti svijet sportskih vozila novom N Line linijom. Sada svoj Tucson možete podići na višu razinu pomoću primamljivih dizajnerskih elemenata uzetih izravno od i30 N.

Tucson N line cjenik

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, novi Tucson napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?