Odvažna kaskadna rešetka

Odvažna kaskadna rešetka

Novi Tucson sada krasi karakteristična Hyundai kaskadna rešetka čije snažne kromirane šipke ostavljaju odvažan dojam i spajaju se s redizajniranim LED prednjim svjetlima i dnevnim svjetlima.

Sportska elegancija

Sportska elegancija

Odvažan i atletski izgled novog Tucsona postignut je profinjenim, fluidnim površinama i usklađenim proporcijama. Bočna karakterna linija proteže se od prednjih svjetala do stražnjeg dijela vozila i ostavlja dojam dinamičnog kretanja prema naprijed.

Savršeno izrađena unutrašnjost

Savršeno izrađena unutrašnjost

Sjednite i opustite se, novi Tucson s namjestivim naslonima na stražnjim sjedalima ima dovoljno prostora za pet odraslih osoba. Otkrijte iznimnu razinu udobnosti uz vrlo kvalitetne materijale i na dodir meke površine kokpita koje će na vas ostaviti senzualan i profinjen dojam.

Fleksibilni prtljažnik

Fleksibilni prtljažnik

Prostran i fleksibilan. Novi Tucson ima velikodušan obujam prtljažnika od 513 litara. Varijabilni prostor prtljažnika jednostavno se prilagođava – stražnja sjedala mogu se preklopiti u omjeru 60:40 u nekoliko sekundi i samo jednim pokretom, dok s preklopljenim sjedalima dobivate velikodušan prostor od 1503 litre.

Aerodinamičan dizajn

Elegancija novog Tucsona ne očituje se samo izvana. On je dizajniran kako bi isporučio poboljšan koeficijent otpora zraka radi bolje ekonomičnosti potrošnje goriva. Ostala aerodinamična poboljšanja postignuta su spojlerom prednjeg branika, smanjenom zakrivljenošću stupa A, bočnim maskama stražnjeg spojlera i aerodinamičnom optimizacijom podvozja.

Aerodinamičan dizajn