Fluidni dizajn koji nagovještava
luksuznu unutrašnjost

Svaka linija novog Tucsona dizajnirana je za okretnost i luksuz, privlačeći pozornost bez dodatnih riječi. Izdvojite se iz gomile pomoću modernog stila i bezvremenske sofisticiranosti.

Novi Hyundai Tucson sada ima novi, profinjeni svjetlosni potpis uz LED prednja svjetla koja dodatni ističu njegov sportski stil. Svjetla se protežu do gornjih rubova nove kaskadne rešetke, koja nasjeda na redizajnirani prednji branik i zaštitu podvozja. Snažan, izražajan stražnji kraj sada ima sportski i osvježen poklopac prtljažnika i stražnji branik.

Karakteristična Hyundai kaskadna rešetka sada je redizajnirana i čini prednji kraj vozila još privlačnijim.

Dinamično skulpturirane bočne zaštitne letvice naglašava letvica podignuta prema stupu C koja daje dašak elegancije.

Uživajte u luksuznom staklenom panoramskom krovu sa širokim otvorom. Iskoristite plavo nebo i uživajte u svijetu koji vas okružuje.

Unutrašnjost novog Tucsona sadrži nove svježe naglaske, što novu kabinu čini još udobnijom i prostranijom. Nova gornja nadzorna ploča sadrži mekani materijal s dvostrukom prošivnom linijom za ugodan i kvalitetan osjećaj. Odaberite između četiri sheme boja za unutrašnjost s novim ukusnim, reljefnim materijalima od kože i tekstila, kao i trodimenzionalnim obradama tekstila.

Sjednite i opustite se: novi Tucson s nagibnim naslonom stražnjih sjedala nudi dovoljno mjesta za pet odraslih osoba.

Prostran i fleksibilan. Novi Tucson nudi prtljažni prostor najbolji u klasi koji se brzo s 513 litara poveća na 1503 litre preklapanjem stražnjih sjedala.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?