Izgled i performanse u savršenoj simbiozi

Poput nagrađivanog Hyundaija IONIQ 5, Hyundai IONIQ 5 N također oduševljava svojim jasnim, upečatljivim linijama. Osim toga, dizajnirane značajke za bolje performanse pomažu ciljano i učinkovito prenijeti njegovu dojmljivu snagu na cestu.

Kao i svi naši modeli serije N, potpuno električni Hyundai IONIQ 5 N visokih performansi također krase posebne dizajnirane značajke koje maksimiziraju njegovu izvedbu – i svakodnevno privlače poglede.

Upečatljiva prednja strana serije N ima funkcionalne usisnike zraka i aktivne rešetke za dodatno hlađenje kočnica i pogonskih komponenti te za optimizirane vrijednosti protoka zraka. Spojler na braniku poboljšava potisnu silu i naglašava dinamičan izgled vozila.

Ekskluzivna N naglašena linija prednjeg branika u boji Luminous Orange nastavlja se duž bočnih pragova – za istinski osjećaj trkaćeg automobila!

Visoke performanse u funkciji i izgledu: N spojler poboljšan bočnim perajama, stražnji difuzor i otvori za zrak straga također se ističu detaljima u boji Luminous Orange.

Agilniji, lakši, učinkovitiji

Značajke dizajna nadahnute automobilizmom ne stvaraju samo pravi vizualni dojam, već i osiguravaju mjerljivo povećanje performansi i maksimalno zadovoljstvo u vožnji.

Kokpit usmjeren na vozača premošćuje jaz između performansi punih adrenalina i stvarne udobnosti. Svaki detalj služi kako bi svako putovanje u Hyundaiju IONIQ 5 N bilo jedinstveno iskustvo.

 

Sportska školjkasta sjedala serije N, ovdje prekrivena kožom i materijalima Alcantara3,4 , pružaju čvrstu potporu čak i pri jakom bočnom ubrzanju. Osvijetljeni logotip N poželjet će vam dobrodošlicu kada otvorite vrata.

 

U Hyundaiju IONIQ 5 N sreća je u vašim rukama – samo je trebate zgrabiti. Zahvaljujući novom dizajnu kožnog upravljača serije N s logotipom N i gumbima za upravljanje ključnim funkcijama vožnje, upravljačem je lako upravljati.

 

Papučica Hyundai IONIQ 5 N optimizirane su za scenarije vožnje na trkaćoj stazi, koji uključuju vožnju s obje noge: Preoštro zaokretanje, zanošenje i kontrolirani zanos ne predstavljaju nikakav problem jer je rizik od proklizavanja smanjen.

 

Uz dovoljno prostora za jastučiće za koljena i potkoljenice te povećanu krutost, središnja konzola savršeno je dizajnirana za vožnju na trkaćoj stazi. Za dodatnu praktičnost uključeni su i USB-C priključak, bežični punjač i držač za čaše.

 

Boje i materijali

Uđi i zaboravi svakodnevicu: Unutrašnjost Hyundaija IONIQ 5 N oduševljava elegantnim detaljima kao što su kontrastni šavovi u boji Performance Blue. Novi motiv kockaste zastavice –  inspiriran utrkama i oda kultnim parametarskim pikselima Hyundaija IONIQ 5 – može se pronaći na pragovima vrata, papučicama i osloncu za noge.

 

Ambijentalna rasvjeta

Ambijentalno osvjetljenje u više boja omogućuje stvaranje individualnih sportskih detalja. Posebno iskustvo postaju noćne vožnje.

Održivi materijali u IONIQ-u 5 N