Odvažno. Autentičan. Nepogrešivo.

Vaš izbor dodatne opreme Hyundai govori mnogo o vama i savršeno izražava vašu sklonost prema uzbudljivom dizajnu i sofisticiranoj tehnologiji. Proizvedeno s velikom pažnjom za detalje i upotrebom visokovrijednih materijala kako bismo vaš Hyundai IONIQ 5 N učinili posebnim.

 

Vaš IONIQ 5 N brzo će postati aktivan dio vašeg života, bilo da idete u kupovinu ili uzbudljivo jurite trkaćom stazom. Pomažemo vam da vaše vozilo bude u najboljem stanju tijekom cijele godine.

 

Podne prostirke od velura (ECONYL®)

Visokokvalitetne prostirke od velura s dvostrukim crvenim šavovima štite podove i unutrašnjost vašeg Hyundaija IONIQ 5 N. Savršeno pristaju u prostor za stopala i ukrašeni su izvezenim logom N i obrisom automobila.

 

Učinkovito poboljšajte vanjski izgled svog Hyundaija IONIQ 5 N našim stilskim dodacima i personalizirajte njegov izgled.

 

Svatko od nas definira udobnost na različite načine. No dodaci koji omogućuju opušteno punjenje u svim situacijama zasigurno su jedan od glavnih prioriteta vozača električnih automobila.

 

Kabel za punjenje opremljen je utikačima tipa 2 i priključkom tipa 2 i može se upotrijebiti za svakodnevno punjenje na javnim ili domaćim punionicama koje imaju utičnice tipa 2.

 

Ako nema dostupnih odgovarajućih javnih punionica, ovaj je adapter savršeno rješenje. Pretvara svaku utičnicu u kućanstvu u punionicu vašeg IONIQ-a 5 N.