Veća, odvažnija i dinamičnija.

Zahvaljujući novom futurističkom izgledu, dinamičnijoj prisutnosti na cesti i većem životnom prostoru za sve vaše avanture, ovaj odvažni i unaprijeđeni SUV nudi vam vrhunsku pametnu tehnologiju u kombinaciji s najširim izborom pogonskih sklopova u ovom segmentu vozila. Pronađite savršenu KONU koja se uklapa u vaš život.

 

 

 

Više mjesta za mogućnosti

Za razliku od konvencionalnog načina rada, prvo smo razvili električnu verziju potpuno nove KONE, a ljepotu te inovacije možete vidjeti u svakoj varijanti. Elegantno oblikovana potpuno nova KONA ima čisti, prepoznatljivi prednji dio i aerodinamične linije koje ističu futuristički stil. Sada veća i odvažnija, razvila se u veći SUV s uvećanim dimenzijama koje jačaju njen legendarni robusni dizajnerski identitet.

Čist, prepoznatljiv prednji dio naglašen je svjetlom Seamless Horizon koje se proteže cijelom širinom za dinamičniju prisutnost na cesti.

Saznajte više

Kako bi pružila maksimalni životni prostor, potpuno nova KONA je evoluirala, postala šira i duža te povećala prostor za noge i ramena u drugom redu.

Napredna pametna tehnologija.

Zbog impresivnog raspona najsuvremenije pametne tehnologije, potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijim načinima povezanosti i pametnim praktičnim značajkama potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sustavima i sustavima za pomoć u vožnji. Ovo je i prvi Hyundai koji ima novi Connected Car Navigation Cockpit s naprednim ažuriranjem softvera Over The Air (OTA). Uz potpuno novu KONU, u Europi će biti lansiran i digitalni ključ.

Otkrijte Hyundaijeve napredne sustave pomoći vozaču Smart Sense i sigurnosne značajke.

Saznajte više

Istražite novu razinu povezanosti potpuno nove KONE.

Saznajte više