Hyundai ponuda financiranja

Izračun obroka odnosi se na TUCSON NX4 1.6T COMFORT za financiranje putem operativnog leasinga, trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci uz 10% akontacije, bez troškova obrade i uz ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni obrok uključuje PDV i izražen je u HRK. Ugovor se sklapa uz valutnu klauzulu EUR, obračunato po prodajnom tečaju Erste&Steiermärkische Bank d.d. Maksimalna kilometraža iznosi 10.000 km/godišnje. Ponuda vrijedi isključivo za privatne kupce, male i srednje poduzetnike.

Revolucionarni dizajn.
Uzbudljive performanse.

Dobro došli u revoluciju. Napredni i eksperimentalni, potpuno novi Tucson nije samo evolucija svog prethodnika, već potpuna dizajnerska revolucija. Uz progresivan dizajn, nudi i vrhunsku pametnu tehnologiju i najefikasniju liniju pogonskih sklopova u svom segmentu.

Pogledajte predstavljanje potpuno novog TUCSONA!

Potpuno novi Tucson imao je svjetsku premijeru 15. rujna

događaj pogledajte ovdje

Profinjen i eksperimentalan, potpuno novi Tucsonov dizajn revolucionaran je. Dovodeći modernu estetiku na novu razinu, isklesane površine i dinamične linije svrstavaju ga u vrhunski dizajniran SUV. Veće i šire karoserije, njegova mišićava pojava kombinira oštre rubove i dinamične proporcije s bogatim površinama – stvarajući progresivan izgled bez ugrožavanja Tucsonovog robusnog SUV naslijeđa.

Prva parametarska skrivena svjetla na svijetu.

Tamno kromirani uzorak geometrijskog dizajna parametarske rešetke trenutno se transformira kad započnete vožnju. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji polu-zrcalnog osvjetljenja, vanjski dijelovi rešetke pretvaraju se u briljantne oblike nalik na dragulje kad se uključe LED dnevna svjetla, stvarajući jedinstveni visokotehnološki svjetlosni potpis. Kad se zaustavite, ponovno se stapaju s rešetkom.

Sportski senzibilitet potpuno novog Tucsona naglašen je linijom kromiranih detalja s obrubljenim paraboličnim oblikom, počevši od bočnih zrcala pa sve do C-stupa.

Široka LED stražnja svjetla s parametrijskim detaljima skrivenog svjetla nastavljaju temu dinamičnog dizajna.

Opcijski 19″ kotači optimiziraju impresivne proporcije potpuno novog Tucsona, dodatno naglašavajući njegovu spektakularnu pojavu.

Od konceptnog automobila do revolucionarnog SUV dizajna.

Progresivni dizajnerski jezik potpuno novog Tucsona nadahnut je Hyundaijevim SUV konceptom Vision T, koji je uz velik odjek predstavljen na AutoMobility LA Auto Showu 2019. godine. Njegovi oštri rubovi i futurističke linije su prepoznatljive u dizajnerski smjelom novom kompaktnom SUV-u – prvom Hyundaijevom SUV-u koji je razvijen prema našem novom dizajnerskom identitetu Sensuous Sportiness.

Ući u potpuno novi Tucsonov sofisticirani i prostrani interijer, ili međuprostor, je poput ulaska u uredno organiziranu sobu u kojoj nestaju svakodnevne brige. Ovdje se prostor, tehnologija i informacije skladno nadopunjuju. Senzualni oblici nadahnuti slapovima i visokokvalitetni mekani materijali u cijeloj unutrašnjosti podižu izgled i osjećaj na sasvim novu razinu.

Povezan za potpuno digitalno iskustvo.

Elegantna jednostavnost kabine naglašena je besprijekornom integracijom vodeće tehnologije u segmentu. Otkrijte visoko napredno i potpuno prilagodljivo digitalno iskustvo s novim zaslonom osjetljivim na dodir dijagonale 10,25 inča i dodirnom konzolom – i uživajte u jednostavnoj uporabi vašeg internetskog svijeta i vašeg vozila. Naši su se dizajneri oslobodili fizičkih gumba i tipki, tako da se svim funkcijama navigacije, infotainmenta, grijanja i klimatizacije upravlja dodirnim zaslonom.

Svestran i povezan, potpuno novi Tucson također nudi vrhunski komfor i udobnost. Pametne značajke poput sklopivih sjedala na daljinu i pametnog uređaja za ulazak u vozilo, čine utovar tereta i ulazak te izlazak sa stražnjih sjedala brzim i jednostavnim. A vašim će se putnicima svidjeti grijana sjedala sprijeda i straga, kao i trozonski klima-uređaj s otvorima ventilacije s neizravnim puhanjem zraka za ugodnije unutarnje okruženje.

Ova pametna značajka omogućuje vozaču da uzdužno pomiče sjedalo i naslon sjedala pomoću gumba za lakši ulazak i veću udobnost.

Prednja sjedala dostupna su s 3-stupanjskim sustavom ventiliranja za ugodnu vožnju u svim vremenskim uvjetima.

Tehnologija Multi-Air Mode.

Maksimalno povećajte svoju individualnu udobnost. Po prvi put u Hyundaijevom vozilu, tehnologija potpuno novog Tucsona Multi-Air Mode sastoji se od kombinacije izravnih i neizravnih ventilacijskih otvora za klimatizaciju i grijanje, kako bi se stvorilo ugodnije unutarnje okruženje s nježnijim protokom zraka.

Neka svi budu sretni. Trozonski klimatizacijski uređaj sada osim putnika u prednjem dijelu vozila zadovoljava i putnike na stražnjim sjedalima.

Potpuno novi Tucson također je nadograđen sa svim najnovijim tehnologijama poput zrcaljenja pametnih telefona i vrhunskim značajkama povezivanja poput Bluelink® Connected Car Services, što vam omogućuje upravljanje funkcijama automobila s vašeg pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge uključena je u navigacijski sustav na velikom 10,25-inčnom zaslonu.

Novi 10,25-inčni zaslon osjetljiv na dodir neprimjetno se uklapa u cijelu konzolu osjetljivu na dodir. Sve kontrole za navigaciju, infotainment i klima-uređaj su dodirne.

Digitalna ploča s instrumentima otvorenog stila poboljšava visokotehnološki štih kokpita. Kućište ploče s instrumentima je uklonjeno kako bi se naglasio osjećaj otvorenosti.

Bluelink® povezane automobilske usluge donose besprijekornu izravnu povezanost potpuno novog Tucsona s online prepoznavanjem glasa i širokim rasponom značajki kako bi vašu vožnju učinili praktičnijom i ugodnijom. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

S najboljim naprednim sustavima pomoći vozaču u klasi i aktivnim sigurnosnim paketom s fantastičnim nizom inovativnih značajki, potpuno novi Tucson pruža još više sigurnosti i bezbrižnosti za vas i ljude koje volite.

Sadrži poboljšani sustav sa sedam zračnih jastuka, uključujući središnji bočni zračni jastuk u prvom redu, koji je jedinstven u ovom segmentu.

Razvijen kako bi smanjio štetne emisije bez kompromisa u zabavi u vožnji, potpuno novi Tucson nudi najširi raspon elektrificiranih pogonskih sklopova u segmentu kompaktnih SUV vozila. Možete birati između benzinske i dizelske 48-voltne blago hibridne, potpuno hibridne i plug-in hibridne verzije. Dostupne su i benzinske i dizelske opcije.

Više performansi. Manje emisija. Tehnologija motora CVVD.

Hyundai je prvi na svijetu razvio tehnologiju s vremenski promjenjivim upravljanjem otvaranja ventila (CVVD). Optimizira performanse motora i učinkovitost goriva, a istovremeno je i ekološki prihvatljiv. Tehnologija upravljanja ventilima regulira trajanje otvaranja i zatvaranja ventila zavisno o uvjetima vožnje.

Loše vrijeme? Oštar zavoj? Nema problema. Inovativni sustav pogona na sve kotače HTRAC™ pruža optimalno upravljanje i izvedbu u zavojima.

Uživajte u boljoj upravljivosti. Upravljajući silom prigušenja na svakom pojedinačnom kotaču, ECS smanjuje kotrljanje, nagib i vertikalno kretanje kako bi poboljšao vožnju i upravljanje.

Snijeg? Pijesak? Blato? Nema problema. Izbornik načina rada terenske vožnje omogućuje vam ugodno prebacivanje modova vožnje za optimizaciju performansi vožnje i postavki pogona na sve kotače za različite situacije.

5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi Tucson izrađen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, potpuno nova Tucsonova litij-ionska polimerna baterija visokih performansi ima jamstvo od 8 godina ili 160 000 km, što nastupi prije. Uživajte u dodatnoj bezbrižnosti koju vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.