Odvažan novi početak.

SANTA FE plijeni pažnju svojom izvanrednom pojavom kako se kreće tako i kada stoji. Odvažan novi početak, njegov radikalno transformirani dizajn ostavlja snažan dojam s odmah prepoznatljivom siluetom i robustnim stavom.

 

 

Veći unutrašnji prostor, dulji međuosovinski razmak i širi prtljažnik, čiste linije i hrabro oblikovani dizajn SANTA FE-a pomažu u isticanju upečatljive pojave koja se dobro uklapa u urbano okruženje kao i u okolinu na otvorenom.

 

Prednji dio automobila izražen je zahvaljujući visokom poklopcu motora i prednjim svjetlima u obliku slova H. Oštro definirani blatobrani usklađeni su s istaknutim uzorkom kromiranog rešetkastog radijatora i horizontalnim rasporedom kako bi stvorili širok i stabilan stav.

 

Dulji međuosovinski razmak pruža osjećaj veličanstvenosti, upotpunjen čistim krovnim oblikovanjem i prepoznatljivom linijom krova. Izraženi 21-inčne kotače ističu velikodušan volumen oko blatobrana i snažni lukovi kotača.

 

Pogled straga se ističe širim stražnjim vratima, što dodaje osjećaj stabilnosti s jedinstvenim dizajnom. Svjetla straga u obliku slova H usklađuju se s prednjim svjetlima istog oblika, stvarajući prepoznatljivu svjetlosnu signaturu.

 

Za bolju aerodinamičku izvedbu u potpuno novom SANTA FE primijenjen je širok niz dizajnerskih poboljšanja: od optimiziranog oblika bočnih retrovizora i stražnjeg spojlera, do poboljšanog protoka zraka ispod vozila i oblika aluminijskih kotača.

 

Za daljnje optimiziranje protoka zraka, dvostruki aktivni zračni otvori u prednjem braniku automatski se otvaraju i zatvaraju prema uvjetima vožnje radi postizanja maksimalne aerodinamičke učinkovitosti i hlađenja motora.

 

Izaberite između raznolike ponude aerodinamički optimiziranih aluminijskih kotača veličine 18″ i 20″.

 

Dizajniran za vaše svakodnevne avanture, SANTA FE pruža vam dovoljno prostora za sve što vam život može donijeti. Nudeći obilan životni prostor za vaš aktivan način života, pruža vam i sofisticiranu udobnost za do 7 odraslih osoba.

 

Kreirajte unutrašnjost kabine koja odražava vaše raspoloženje. Skrivene lampice u obliku slova H, postavljene duž kontrolne ploče prema prednjim i stražnjim vratima, pružaju elegantan unutarnji dojam.

 

SANTA FE ima prvi panoramski zakrivljeni zaslon u klasi koji uključuje 12,3-inčni digitalni prikaz i 12,3-inčni središnji zaslon osjetljiv na dodir. To omogućuje bolju preglednost i dodaje osjećaj luksuza.

 

Fleksibilna sjedala odgovaraju udobnom prostoru.

S izvrsnim unutarnjim prostorom najboljeg u klasi, SANTA FE nudi više s 5, 6 ili 7 sjedala. Zaljubit ćete se u potpuno podesive prednje sjedala za opuštanje. U verziji s 6 sjedala, drugi red sjedala su kaptenske stolice s motoriziranim načinom opuštanja. Pružajući visoku udobnost za sve, prostor za noge i glavu u drugom i trećem redu povećan je za više životnog prostora. Nasloni trećeg reda sjedala također se mogu naginjati.

 

Ponovo definirajte udobnost pritiskom na gumb. Integrirana memorija sjedala omogućuje vam postavljanje i spremanje vaše idealne pozicije sjedenja za svakog vozača, poput pomicanja, naginjanja i naslona za noge.

 

Uživajte u višem nivou udobnosti. Dostupni pojedinačni nasloni u drugom redu pretvaraju svako putovanje u ugodnu vožnju. Njihov način opuštanja s jednim dodirnim gumbom omogućuje električno naginjanje naslona i jastuka sjedala za iznimno udoban položaj opuštanja.