Značajke za sve vaše životne avanture.

Toliko više od samo lijepe pojave, potpuno novi SANTA FE pruža najbolji interijer kombiniran s najboljim paketom sigurnosnih značajki u klasi, izborom hibridnih i plug-in hibridnih pogonskih sklopova, sposobnošću pogona na sve kotače i najnovijom pametnom tehnologijom kako bi se prilagodio svim vašim životnim avanturama.

 

SANTA FE je opremljen za izvedbu. Uživajte u izboru hibridnih i plug-in hibridnih pogonskih sklopova – a za sposobnost vožnje izvan ceste, pogon na sve kotače i selektor terenskog moda su dostupni kako bi vas lako doveli do cilja čak i kada tereni postanu zahtjevni.

Najbolje od oba svijeta: električna snaga kad god je želite, benzin kad vam je potreban. Uživajte u potpuno električnom načinu rada pritiskom na gumb. Opremljen benzinskim motorom i baterijskim električnim motorom za visoku fleksibilnost.

Dovodeći izvrsnu učinkovitost goriva na sljedeću razinu, SANTA FE Hybrid je opremljen benzinskim motorom i električnim motorom: Oni zajedno djeluju uz podršku litij-ionske polimerske baterije od 1,49 kWh kako bi pružili izvrsnu ekonomičnost goriva i smanjili emisije.

Loše vrijeme? Snježne ceste ili blatnjave staze? Nema problema. Selektor terenskog moda omogućuje vam odabir najboljih načina vožnje za snijeg, blato i pijesak okretanjem rotirajuće ručice.

 

Elegantno kombinirajući izvrsnu izvedbu s najnovijom pametnom tehnologijom – ovaj srednje veliki SUV obiluje inovacijama posvećenima udobnosti i povezanosti kako za vozača tako i za putnike.

 

Lagano i jednostavno. Središnja konzola sadrži dvostruki bežični punjač za pametne telefone tako da možete istovremeno puniti dva pametna telefona. Punjač ima ugrađeni ventilator za hlađenje kako bi spriječio pregrijavanje

SANTA FE ima prvi panoramski zakrivljeni zaslon u klasi koji uključuje 12,3-inčni digitalni prikaz i 12,3-inčni središnji zaslon osjetljiv na dodir. To omogućuje bolju preglednost i dodaje osjećaj luksuza.

Bluelink sustav povezivanja.

Bluelink pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila praktičnija.

Sada možete jednostavno pronaći idealan položaj za maksimalnu udobnost i manje umaranje tijekom vožnje. Funkcija napajanja znači da možete pomicati upravljač prema naprijed i natrag (teleskopsko podešavanje) ili ga naginjati prema gore i dolje (nagibni položaj) pomoću električnog motora ili mehanizma. Nadalje, elektronička poluga za mijenjanje brzina na upravljaču omogućuje vam kontrolu na dohvat ruke.

 

Najbolja sjedala u kući.

Čini svako putovanje boljim iskustvom. SANTA FE je stvoren za više s 5, 6 ili 7 sjedala. Zavoljet ćete potpuno nagibljiva prednja opuštajuća sjedala. A u verziji s 6 sjedala, sjedala druge reda imaju fotelje kapetana s motoriziranim načinom opuštanja. Nasloni sjedala trećeg reda također se mogu naginjati.

 

BOSE premium audio sustav pruža izvanredne performanse sa 12 visokoperformansnih zvučnika i subwooferom optimalno podešenim za pružanje izvanrednog zvuka.

 

Lagano i jednostavno. Dodirni zaslon za klima uređaj veličine 6,6 inča pojednostavljuje proces prilagođavanja postavki grijanja i hlađenja – uključujući protok zraka za stražnja sjedala – pružajući vam intuitivnije korisničko iskustvo.

 

Više prostora za živjeti život na svoj način.

Dizajniran za svakodnevne avanture, SANTA FE vam pruža obilje prostora za sve što vaš dinamičan život može donijeti. Od vanjske opreme i glomaznih kutija do dječjih stvari i velikih kupovina – ovaj dinamični SUV pronalazi savršenu ravnotežu između gradske svakodnevice i prirode. Nudeći obilje prostora za vaš aktivan način života, pruža rafiniranu udobnost za do sedam odraslih osoba.

 

Uživajte u jednostavnom utovaru za avanturiste i njihovu opremu. Možete postaviti visinu podizanja i brzinu otvaranja Smart Power Tailgatea prema svojim osobnim preferencijama.

 

Višestruki prostori za pohranu, držači boca u svim četiri bočna vrata, indirektno rasvjetno ozračje u vratima te ugrađene roletne za sunce u stražnjim vratima samo su neke od mnogobrojnih značajki udobnosti koje čine svako putovanje ugodnim.

 

SANTA FE nudi vodeći prostor u klasi za putnike i prtljagu. Potpuno preklopive sjedalice drugog i trećeg reda stvaraju prostor poput terase, a sa širim otvaranjem stražnjih vrata, uživat ćete u jednostavnom utovaru – i opuštanju.

 

Pun praktičnih značajki za vaš životni stil na otvorenom, SANTA FE ima skrivenu ručku u C-stupu. Jednostavno pritisnite poklopac i dobit ćete ručku kojom se možete povući prema gore na stražnju gumu radi lakšeg pristupa krovnom nosaču.

 

SANTA FE je dobro opremljen nizom asistencija za vožnju i sigurnosnih značajki koje smanjuju angažiranost korisnika i pružaju udobno, sigurno iskustvo vožnje. Naše napredne tehnologije za pomoć vozaču pružaju dodatno povjerenje tijekom vaših vožnji u avanturu.

 

Novi SANTA FE nudi poboljšanu krutost karoserije i sigurnost pri sudarima zahvaljujući povećanoj upotrebi dijelova izrađenih vrućim žigom i naprednog čelika visoke čvrstoće. To rezultira poboljšanom prosječnom vlačnom čvrstoćom od 4,5% u odnosu na prethodni model, što osigurava čvršće i sigurnije vozilo.

 

Značajna poboljšanja u sigurnosti pri sudaru i distribuciji opterećenja pri sudaru postignuta su kako bi SANTA FE bolje apsorbirao udarac u slučaju sudara, istovremeno minimizirajući deformaciju putničkog prostora.

 

SANTA FE je unaprijeđen sa 6 na 10 zračnih jastuka za optimalnu zaštitu u kritičnim situacijama: uključuje bočne zračne jastuke u drugom redu, zračni jastuk za koljena vozača i središnji bočni zračni jastuk, kao i 2 prednja, 2 bočna i 2 zračna jastuka u zavjesi koji sada također pokrivaju treći red sjedala.

 

Čuvajte svoju djecu sigurnom – ova značajka sprječava nesreće otkrivanjem vozila koja prilaze straga i privremeno zaključava stražnja vrata s dječjom zaštitom, tako da putnici mogu izaći samo kada je sigurno.