Proljetna ponuda za potpuni ugođaj.

Proljeće kuca na vrata! Krajnje je vrijeme za izlazak i aktivno doživjeti prve tople dane. A kako je tvoj Hyundai? Je li još uvijek sve u dobrom stanju? Trebaju li se tekućine promijeniti ili dolijati? Tijekom proljetne kontrole, naši stručnjaci brinu o svemu tome i strest će znakove zime s vašeg Hyundaija.
Osim toga, imamo široku ponudu originalne dodatne opreme za vaš Hyundai, dostupnu u velikom broju različitih verzija i dizajna – što god je najbolje za vaš Hyundai. Uvjerite se sami.
Tijekom Hyundai proljetne provjere ispitat ćemo sve bitne elemente kako bismo osigurali da uvijek sigurno stignete na svoja odredišta, a članovima Hyundai programa vjernosti ćemo potrošeni iznos vratiti na korisnički račun. Akcija traje od 15.4. – 15.6.2023.

Spremni za proljeće.

Naši certificirani Hyundai tehničari će obaviti vizualni pregled u 19 točaka, spojiti vaše vozilo na originalnu Hyundai dijagnostiku i ispisati sve rezultate.

Uz naš najdetaljniji kontrolni pregled za samo 19€, osiguravate si ne samo sigurnost na cestama, već i dodatnu vrijednost. Naime, isti iznos vraćamo na vaš korisnički račun unutar Hyundai programa vjernosti, kako biste ga mogli iskoristiti na bilo koji dio asortimana u našem ovlaštenom Hyundai servisu.

Dašak svježeg zraka.

Provjerit ćemo vaš klima uređaj, dezinficirati ga i zamijenite filtar kabine.

Do 20% popusta

Vrijeme je za nadogradnju stila.

Trebate nove felge ili gume? U ponudi imamo širok asortiman kompletnih kotača, koji će savršeno pristajati vašem Hyundaiju.

Do 20% popusta

Započnite svoju biciklističku avanturu.

Sjednite na bicikl i doživite proljeće. Nosači za bicikle za jednostavan utovar dva bicikla (maksimalna nosivost 60 kg).

Do 20% popusta

Prevezite više.

Kuke za vuču namijenjene za prikolice ili nosače za bicikle.

Do 20% popusta

Nepogrešiv stil.

Dodajte upečatljiv detalj vanjskom izgledu vašeg automobila s novim poklopcima retrovizora. Dostupno u obradi od brušenog aluminija ili klavir crna.

Do 20% popusta