Hyundai Summer
slider image spring

Dobrodošlo ljeto. Mi smo spremni za tebe.

slider image spring

Tvoj Hyundai. Tvoje iskustvo. Tvoje ljeto.

Započni ljeto s našim najboljim ponudama.

Odmor je vrijeme za opuštanje - nema sumnje da već s nestrpljenjem iščekuješ. Iskoristi Hyundai provjeru za praznike i kreni na put s pouzdanjem da je tvoj automobil optimalno pripremljen. Naši stručnjaci za usluge će detaljno provjeriti tvoj Hyundai prije nego kreneš kako bi sigurno i opušteno stigao na odredište odmora.

Planiraš li ove sezone duge izlete ili kratka putovanja - uvijek si možeš priuštiti malo dodatne udobnosti. Otkrij naše atraktivne ponude za Hyundai Originalne dodatke koji savršeno odgovaraju tvom modelu.

Your Hyundai. Your service. Your summer.
Tvoj Hyundai. Tvoje iskustvo. Tvoje ljeto.
Your Hyundai. Your service. Your summer.
Tvoj Hyundai. Tvoje iskustvo. Tvoje ljeto.

Bez obzira putujete li na kraće izlete ili duže ture ovog ljeta, jedno je jasno: uz našu Hyundai Provjeru, bit ćete spremni za sve mogućnosti. Zakažite termin odmah.

Provjerit ćemo za vas:

 • Prednja i stražnja svjetla
 • Postavke prednjih svjetala
 • Gume
 • Klima uređaj
 • Sustav brisača/praćenje stakla
 • Vjetrobransko staklo
 • Bateriju
 • Razinu ulja
 • Filtere
 • Kočnice
 • AdBlue®
  i mnogo više
Dodaci za najbolje ljetne doživljaje.
Bike carriers for all tow bars

Nosači bicikala za vučne kuke

Na dnevnim vožnjama biciklom ili biciklističkim odmorima, ovaj nosač uklanja sve poteškoće pri utovaru i istovaru. Nosivost nosača je za dva bicikla s maksimalnim opterećenjem od 60 kg. Kompaktan je i otporan na krađu, čak možete otvoriti stražnja vrata dok su bicikli na stražnjem dijelu!

Sve što je potrebno da zaštitite svoje vozilo.
Podloga za prtljažnik

Podloga za prtljažnik

Od vrtnih alata do kućnih ljubimaca - neki teret može biti potencijalno mokar ili prljav. Izrađena od 80% bio-baziranih izvora, ova polučvrsta, protuklizna i vodootporna podloga sa uzdignutim rubovima čuva vaš prtljažnik čistim.

Zaštita za pse

Zaštita za pse

Osigurajte da teret u prtljažniku ostane na mjestu. Savršeno se uklapa između stražnjih naslona sjedala vozila i krova, a mreža se lako instalira i ne ometa pogled vozača prema stražnjem dijelu vozila.

Detalji koji nastavljaju inspirirati.
Alloy wheel

Aluminijski naplatci

Privlače pažnju: Bicolour aluminijski naplatci veličine 20", širine 8.5Jx20, pogodni za gume veličine 245/40 R20. Uključena je kapica, mogu se koristiti originalni vijci.

Tailgate trim line

Traka za oblaganje otvora prtljažnika.

Izvanredna elegancija u svakom detalju: ova traka s brušenim aluminijem ili sjajno crnom završnom obradom pruža stilski dodir vašem zadnjem otvoru prtljažnika i nadopunjuje druge detalje koji čine jedinstvenu vanjsku stilizaciju vašeg vozila.

Side steps

Bočne stepenice

Poboljšajte sportske karakteristike svog Hyundaia s ovim mat aluminijskim bočnim pragovima, koji također sadrže gumene umetke protiv klizanja za jednostavan i siguran pristup unutrašnjosti.

Traka za bočnu zaštitu

Unesite više dinamike na bočne panele vašeg vozila uz ove trake za bočnu zaštitu.

Optimalno pripremljeni za ljetne uvjete.

Hyundai Genuine activated carbon filter

Hyundai originalni filter sa aktivnim ugljenom

Hyundai originalni filteri s aktivnim ugljenom uklanjaju pelud, spore plijesni, čestice kao i opasne plinove iz zraka koji ulazi u unutrašnjost kako biste lakše disali dok vozite.

Hyundai Genuine brake pads and discs

Hyundai originalne kočione pločice i diskovi

Uvijek se oslonite na Hyundai originalne dijelove kako biste osigurali svoju sigurnost i uživali u vožnji. Hyundai originalni kočioni diskovi i pločice pružaju kvalitetu na koju se možete osloniti u svakom trenutku.

EV Battery Coolant

Rashladna tekućina za električne vozila (EV) baterije

Nisko-konduktivna rashladna tekućina za sustav baterija razvijena je kako bi oslobodila toplinu visokonaponske baterije i može se koristiti za električna vozila s potpuno električnim pogonom (BEV) i priključnim hibridnim vozilima (PHEV).