Hyundai timovi su u Grčkoj tijekom 10. kola FIA Svjetskog prvenstva u reliju 2022. postigli zavidan uspjeh i tako postali ponos Hyundai Motorsporta i cjelokupne Hyundai globalne zajednice. Momčad je postigla najbrže vrijeme na Acropolis Rallyju u Grčkoj i tako zaslužila prvo, drugo i treće mjesto! Hyundai timovi su u Grčkoj tijekom 10. kola FIA Svjetskog prvenstva u reliju 2022. postigli zavidan uspjeh i tako postali ponos Hyundai Motorsporta i cjelokupne Hyundai globalne zajednice. Momčad je postigla najbrže vrijeme na Acropolis Rallyju u Grčkoj i tako zaslužila prvo, drugo i treće mjesto!

Hyundai Motorsport dominirao je desetim kolom FIA Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) 2022.

14.09.2022. - Novosti

Hyundai timovi su u Grčkoj tijekom 10. kola FIA Svjetskog prvenstva u reliju 2022. postigli zavidan uspjeh i tako postali ponos Hyundai Motorsporta i cjelokupne Hyundai globalne zajednice. Momčad je postigla najbrže vrijeme na Acropolis Rallyju u Grčkoj i tako zaslužila prvo, drugo i treće mjesto!

Performanse i pouzdanost Hyundai modela odigrale su ključnu ulogu u ostvarivanju značajnih rezultata

Makadamske ceste mnogim su drugim timovima stvorile poteškoće, no vozači Hyundai automobila lako su prevladali izazove i tako se još jednom dokazalo kako su Hyundai modeli pouzdani te se lako prilagode terenu. Nakon što su demonstrirali svoju konkurentnost na šljunku u Finskoj i asfaltu u Belgiji, Hyundai modeli su sada briljirali na nepopustljivom terenu tijekom Acropolis Rallyja.

Hyundai tim 2022. ponovno dostiže svoj rekord najvećeg broja pobjeda u jednoj sezoni

U desetom kolu prvenstva, Hyundai tim ponovio je uspjeh iz 2017. i 2019. postignuvši čak četiri pobjede u jednoj sezoni. Tako je povećao i ukupan broj bodova na 341 u prvenstvu proizvođača.

“Ovo je posebna pobjeda i povijesni rezultat. Mislim da je najvažniji aspekt trostruko postolje za momčad, rezultat koji u potpunosti zaslužujemo nakon svih napora.”

-Thierry Neuville (belgijski reli vozač)

  1. kolo FIA Svjetskog prvenstva u reliju (WRC) 2022.

Hyundai tim svoje će sposobnosti pokazati i tijekom 11. kola FIA Svjetskog prvenstva u reliju koje će se održati od 29. rujna do 2. listopada 2022. na Novom Zelandu.

Pročitajte još

Tvrtka Hyundai pokrenula je globalnu kampanju manifesta pod nazivom „Innovation begins, from Very Human Things“ kako bi podijelila svoju inovativnu viziju samovozećeg robotskog taxija i naglasila ljudski element u autonomnoj vožnji. Potpuno električni IONIQ 5 robotaxi, koji je prvi put predstavljen na IAA Mobility 2021. uz mnogo pohvala, autonomno je vozilo SAE razine 4 koje može sigurno i efikasno raditi bez vozača.

Hyundai i Robotaxi kroz novu globalnu kampanju „Innovation begins, from Very Human Things“ pomiču granice autonomne vožnje implementacijom napredne tehnologije

Tvrtka Hyundai pokrenula je globalnu kampanju manifesta pod nazivom „Innovation begins, from Very Human Things“ kako bi podijelila svoju inovativnu...
Hyundai Motor grupa i TeamViewer zajedničkim snagama stvaraju automobilsku tvornicu budućnosti

Hyundai automobilska tvornica budućnosti

Hyundai Motor grupa i TeamViewer zajedničkim snagama stvaraju automobilsku tvornicu budućnosti TeamViewer tvrtka je koja povezuje velike korporacije diljem svijeta,...
Model IONIQ 5 N tvrtke Hyundai Motor Company našao se među Top tri finalista za nagradu „Svjetski automobil 2024. godine” u kategoriji „Svjetski performansni automobil”.

IONIQ 5 N među Top tri finalista za nagradu “Svjetski automobil 2024. godine”

Model IONIQ 5 N tvrtke Hyundai Motor Company našao se među Top tri finalista za nagradu „Svjetski automobil 2024. godine”...