Preskoči do glavnog sadržaja

Dizajn

Istražite dizajn potpuno nove električne KONE

Img 0
Img 1
Img 2
Img 3
Img 4
Img 5
Img 6
Img 7
Img 8
Img 9
Img 10
Img 11
Img 12
Img 13
Img 14
Img 15
Img 16
Img 17
Img 18
Img 19
Img 20
Img 21
Img 22
Img 23
Img 24
Img 25
Img 26
Img 27
Img 28
Img 29
Img 30
Img 31
Img 32
Img 33
Img 34
Img 35
360 graphic desktop 360 graphic mobile

Futuristički dizajn

Elegantno sofisticiran

Sa svojim elegantnim linijama i futurističkim šarmom, sportski karakter potpuno nove KONE Electric naglašen je oblogama blatobrana u boji karoserije, nadograđujući ikonski dizajnerski identitet prve Kone.

Pixelated Seamless Horizon svjetlo

Čist, prepoznatljiv prednji dio ističe se jedinstvenim Pixelated Seamless Horizon dnevnim svjetlom koje se elegantno pruža preko cijelog poklopca motora za dinamičniju prisutnost na cesti.

Dinamične konture linija

Dinamični stil potpuno nove KONE Electric naglašen je smjelo oblikovanom oblogom blatobrana u boji karoserije koja uključuje prednja i stražnja svjetla za robustan izgled. Oštre, dijagonalne, parametrične površine usklađuju se sa satenskim, kromiranim ukrasima koji se protežu linijom pojasa.

Odaberi svoj stil.

Možete birati između tri stilska tipa kotača, ovisno o razini opreme koju preferirate: 17-inčnih dvobojnih karbonsko-sivih aluminijskih kotača i 19-inčnih dvobojnih sjajno-crnih aluminijskih kotača.

Pogledajte svijetlu stranu.

Poseban dizajn dvostrukih prednjih svjetala uključuje potpuna LED projekcijska prednja svjetla integrirana u prednji branik, koja se kombiniraju s prednjim Seamless Horizon dnevnim svjetlom za upečatljiv svjetlosni potpis.

Besprijekorni stražnji LED svjetlosni potpis.

Odražavajući prednju stranu za harmoničan ukupni izgled, Pixelated Seamless Horizon stražnja svjetla zaokružuju jedinstveni LED svjetlosni potpis koji izdvaja potpuno novu KONU Electric iz mase.

Aktivna zračna zaklopka

Aktivna zračna zaklopka integrirana u prednji branik pojačava visokotehnološki izgled potpuno nove KONE Electric s prednje strane, poboljšava energetsku učinkovitost kada je zatvorena, te hladi dijelove vozila prema potrebi kada je otvorena.

01 / 04

Prostran životni prostor

Udobnost i stil

Da bi pružila prostran životni prostor, potpuno nova KONA Electric je evoluirala, širinom i dužinom, s obilnim prostorom za noge i ramena u drugom redu. Ravni pod bez središnjeg tunela pridonosi osjećaju prostranosti.

Svijetle boje. Prostran interijer.

Širok raspon živopisnih unutarnjih boja i paketa boja dodatno naglašava prostranost unutarnjeg životnog prostora potpuno nove KONE Electric.

Održivi materijali.

Eco paket inovativno koristi ekološki prihvatljive materijale poput 100% recikliranog PET-a u podnim tepisima, te ekološki obrađene kože i antilopa.

Opustite se i uživajte.

Uživajte u većem prostoru za sjedenje i prostranijoj kabini. Potpuno nova KONA Electric ima potpuno ravan pod jer nema potrebe za središnjim tunelom za prijenos. Stražnje sjedalo bez zakrivljenosti pruža maksimalni životni prostor i vizualno proširuje interijer.

Veći životni prostor za sve vaše avanture.

Dizajnirana da se uklopi u Vaš užurbani život, potpuno nova KONA Electric nudi obilje prostora za putnike i teret.

Nagnite se unatrag i opustite

Sjedala u prvom redu optimizirana su za “bestežinsku” raspodjelu tjelesnog pritiska za osvježavajući odmor.

Mnogo praktičnog prostora za pohranu

Unutar prostrane kabine, mjenjač je premješten uz pomoć žice sa središnje konzole na stup upravljača, što omogućava više prostora za pohranu.

Rotirajući držači za čaše

Pametni rotirajući držači za čaše u središnjoj konzoli mogu se uvući kada se ne koriste, dajući fleksibilnost za uredno pohranjivanje drugih predmeta.

Obilan prostor za fleksibilno skladištenje tereta.

Kada je riječ o teretu i skladištenju, potpuno nova KONA Electric nudi obilan prostor za teret od 466 litara (VDA), što je 30% više no što je imala njena prethodnica. Također je jednostavna za prilagodbu: stražnja sjedala možete preklopiti u ravnu površinu za nekoliko sekundi, a da pritom ne morate skidati naslone za glavu. S ravnim preklopljenim sjedalima imate prostranih 1300 litara prostora za izlete vikendom i velike kutije bilo čega što želite ponijeti sa sobom.

Visoko fleksibilna sklopiva sjedala.

Oduševit će vas fleksibilnost sklopivih stražnjih sjedala u omjeru 40:20:40. Preklopite srednji segment i možete smjestiti četiri para skija i četiri putnika.

Veći, svestraniji prostor za teret.

Uživajte u fleksibilnosti 466 litara prostora za teret s podignutim sjedalima, 30% više nego u prethodnoj generaciji KONE Electric.

Prednji prostor za pohranu

Prenamijenili smo prostor gdje se obično nalazi benzinski motor i umjesto toga stavili prednji prtljažnik s dodatnih 27 litara prostora za pohranu.

Personalizirajte ga.

Vaš auto. Vaše boje.

Izrazite se. Ovisno o modelu i razini opreme koja vam najbolje odgovara, možete birati između širokog raspona vanjskih boja i dvobojnog krova kako biste personalizirali svoju potpuno novu KONU Electric da odgovara Vašem individualnom stilu.

Moć izbora.

Meta Blue Pearl

Moć izbora.

Abyss Black Pearl

Moć izbora.

Atlas White Solid

Moć izbora.

Serenity White Pearl

Moć izbora.

Shimmering Silver Metallic

Moć izbora.

Ecotronic Gray Pearl

Moć izbora.

Engine Red Solid

Moć izbora.

Sailing Blue Pearl

01 / 08