Sigurnost, povezivanje i performanse.

Nudeći jedan od najopsežnijih paketa za sigurnost i povezivanje u klasi, i10 pokazuje što kompaktni gradski automobil može.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Usluga Bluelink Connected Car donosi vam savršenu povezanost u potpuno novom i10 uz online prepoznavanje glasa te širok raspon značajki koje vašu vožnju čine praktičnijom i ugodnijom. Uz 8” navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge. Uživajte u pristupu informacijama u stvarnom vremenu, o prometu, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI) – pa čak i upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu ako je to zakonom dopušteno.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Ovisno o vašim željama, možete birati između dva benzinska motora: 1.0-litrenog 3-cilindraša sa 67 KS, kao i 1.2- litrenog 4-cilindraša s 84 KS. Oba motora su dostupna s dvije izvedbe mjenjača. Dostupan je i ECO Pack koji uključuje prilagođeni omjer prijenosa, četiri sjedala i 14-inčne kotače za optimiziranu učinkovitost.

Automatizirani ručni mjenjač.

Automatizirani ručni mjenjač s pet stupnjeva prijenosa (AMT) kombinira laganu i opuštenu vožnju poput automatskog mjenjača s većom učinkovitošću zahvaljujući manjoj težini i smanjenom trenju u usporedbi s tradicionalnim automatskim mjenjačem.

5-stupanjski ručni mjenjač.

Ručni mjenjač s 5 brzina s jednostavnim prijenosom dizajniran je za brze i precizne promjene brzina.

Više energije za bolju učinkovitost potrošnje goriva sa sustavom regeneracije energije (ERS).

Hyundai i10 opremljen je inteligentnim sustavom regeneracije energije (ERS) koji bilježi kinetičku energiju stvorenu kretanjem naprijed i koristi je za napajanje vašeg automobila. Čim skinete nogu s papučice gasa i održavate brzinu, sustav pretvara kinetičku energiju u električnu i pohranjuje ju u akumulator. Prilikom ubrzavanja, ERS koristi tu električnu energiju za napajanje ugrađenih električnih sustava, rasterećujući tako motor i povećavajući učinkovitost potrošnje goriva.

Prostran i svestran, ovaj kompaktni gradski automobil uklapa se u sve što vaš užurbani život treba. Dakle, bez obzira na to spremate li puno namirnica ili puno prtljage za vikend, imat ćete dovoljno prtljažnog prostora u autu i fleksibilnost da živite život na svoj način. Cijenit ćete i brojne pametne praktične značajke i fleksibilni, udobni prtljažnik koji je jedan od najprostranijih u segmentu.

Jedan od najvećih u segmentu, 252-litreni prtljažnik također je vrlo prilagodljiv. Jednodijelna preklopiva stražnja sjedala brzo se spuštaju za 1050 litara prtljažnog prostora.

Iznenađujuće prostran za automobil ove veličine, potpuno novi i10 dostupan je s izborom od četiri ili pet sjedala.

Podloga za bežično punjenje, smještena u središnjoj konzoli, omogućuje vam punjenje Qi kompatibilnog pametnog telefona bez upotrebe kablova.

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, potpuno novi i10 nudi jedan od najopsežnijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – osmišljen kako bi vam pružio više sigurnosti i mira. Nova multifunkcionalna kamera nudi 5 različitih funkcija: Pomoć za izbjegavanje frontalnog sudara (FCA), Automatska duga svjetla (HBA), Sustav pomoći pri održavanju u prometnom traku (LKAS), Upozorenje vozača na umor (DAW) i Inteligentno upozorenje na ograničenje brzine (ISLW).

Manje stresa i maksimalna vidljivost. Sustav noću prepoznaje nadolazeća vozila iz suprotnog smjera kao i vozila u istoj voznoj traci ispred te prema potrebi automatski mijenja duga u kratka svjetla. Kada više nema vozila, vraćaju se duga svjetla za bolju vidljivost.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.