Dođite na odredište brzo i sigurno

Novi i20 dolazi sa standardnim značajkama koje jamče dobre performanse i zabavu. To ne znači da se ugrožava sigurnost: Pametne značajke poboljšavaju i vašu vožnju i parkiranje.

Novi Hyundai i20 u ponudi ima četiri benzinska motora koji omogućuju izvrsne performanse. Izaberite snagu i vrstu prijenosa koji vam najbolje odgovaraju. Standardna značajka Idle Stop and Go (ISG) automatski zaustavlja i ponovno pokreće vaš motor na semaforima. To doprinosi smanjenju potrošnje goriva, manjoj emisiji CO2 i učinkovitoj potrošnji goriva.

Sustav regeneracije energije (ERS)

Idle Stop & Go (ISG), sustav upravljanja alternatora (AMS) i gume s malim otporom pri kotrljanju nadopunjeni su našim sustavom regeneracije energije (ERS): dok se vozilo kreće u stupnju prijenosa bez dodavanja gasa, učinak kočenja motorom stvara kinetičku energiju koja se pretvara u električnu i pohranjuje u akumulatoru. To smanjuje kako potrošnju goriva tako i emisiju ispušnih plinova.

Novi Hyundai i20 nudi najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču:
Hyundai SmartSense – za veću sigurnost i mir.

i20 dolazi sa svime što vam je potrebno da vožnja bude manje stresna – i da vas brže dovede na odredište. Besplatna pretplata na Hyundai LIVE usluge omogućava vam pristup informacijama u stvarnom vremenu o cijenama goriva i lokaciji, prometnim informacijama, vremenskim prilikama i točkama interesa (POI), kao i parkiranju na ulici i izvan nje i Hyundai zastupnicima – pa čak i upozorenjima o kamerama koje bilježe brzinu (gdje je to dopušteno zakonom).

Novi 7” audio zaslon osjetljiv na dodir prikazuje sadržaj vašeg telefona pomoću Apple CarPlay™ i Android Auto™.

Uključi i reproduciraj. Prikladno smješteni AUX ulaz i USB priključak omogućuju lako povezivanje pametnih telefona i ostalih mobilnih uređaja.

Novi i20 podržava vašu vožnju pametnim značajkama – pomaže vam pri parkiranju, da brže stignete na odredište i automatski održava ugodnu temperaturu u vozilu.

Novi nadzorni klaster i20 prikazuje vozaču važne informacije kao što su sigurnosne značajke, preostali domet, upute za navigaciju i još mnogo toga.

Novi i20 ima prostran prtljažnik volumena 326 litara (VDA). Podnica prtljažnika po potrebi se može pomicati gore ili dolje, a tu su i brojne druge mogućnosti pohranjivanja koje su praktično raspoređene po cijeloj putničkoj kabini.

Parkiranje je postalo posve jednostavno! Prednji i stražnji sustav pomoći pri parkiranju (PAS) omogućuje sigurno i bezbrižno parkiranje pomoću ultrazvučnih senzora na prednjim i stražnjim branicima koji vozača upozoravaju kako zvučno tako i vizualno ako se u blizini branika pojave prepreke tijekom parkiranja.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?