Putujte s lakoćom i udobnošću.

i30 Karavan opremljen je obiljem pametne tehnologije koja podržava vaš aktivan životni stil: od učinkovitih pogonskih sklopova s 48V blagom hibridnom opcijom do pametnih praktičnih značajki koje vožnju čine još ugodnijom.

Tko kaže da aktivan životni stil ne može biti elegantan i udoban? Uz vrhunsku liniju značajki za udobnost, također je jednostavan i opuštajući.

Prednja sjedala dostupna su sa sustavom ventilacije i grijanja u 3 koraka za ugodnu vožnju u svim vremenskim uvjetima.

I vozač i suvozač mogu pojedinačno podesiti željene temperature. Samo odaberite željenu temperaturu, a sustav će učiniti sve ostalo.

Podloga za bežično punjenje prikladno smještena na središnjoj konzoli omogućuje vam jednostavno punjenje kompatibilnog pametnog telefona s omogućenom Qi tehnologijom bez upotrebe kabela.

Gumb jednostavan za upotrebu aktivira ili deaktivira opcionalnu elektroničku parkirnu kočnicu.

Poboljšani Hyundai SmartSense paket – naši vrhunski napredni sustavi za pomoć vozaču – sada je u potpunosti integriran u i30, pružajući sigurnost vama i smirenost onima koje volite.

Manje stresa i maksimalna vidljivost. HBA ne otkriva samo vozila koja dolaze, već i vozila u istom traku koja se nalaze ispred vas i prema potrebi prebacuje na kratka svjetla.

Prepoznaje znakove za ograničenje brzine na cesti i prikazuje znakove ograničenja brzine i zabranjenog pretjecanja u stvarnom vremenu na zaslonu navigacijskog sustava i na ploči s instrumentima.

Uz mnoštvo pametnih tehnologija poput novog zaslona osjetljivog na dodir i pet godina besplatno korištenje Bluelink® povezanih usluga automobila, i30 omogućuje vam lako povezivanje na svakom putovanju. Bluelink pruža besprijekornu interakciju s mrežnim prepoznavanjem glasa i aplikacijom za pametni telefon za kontrolu vašeg automobila. Hyundaijeve LIVE usluge omogućuju vam pristup prometnim informacijama u stvarnom vremenu, parkiranju, vremenu i POI informacijama.

Apple CarPlay™ i Android Auto™.

i30 kompatibilan je s Apple CarPlay™ i Android Auto™. Da bi povezivanje bilo još lakše, zrcaljenje bežičnih telefona bit će dostupno u ljeto 2020.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink, Hyundaijev sustav povezanih automobila, koristi ugrađenu telematiku kako bi pružio vrhunske Hyundaijeve usluge uživo, poput prometa uživo ili parkiranja na ulici.

Povezano usmjeravanje znači da rutu više ne izračunava procesor unutar navigacijskog uređaja, već moćan poslužitelj unutar Hyundaijevog oblaka. Zašto je to bolje? Zato što omogućuje preciznije predviđanje prometa, preciznije vrijeme dolaska i pouzdanije preračunavanje ruta.

Možda ćete morati parkirati prije nego što stignete do stvarnog odredišta. Ako ste na udaljenosti od 200 m – 2 km, navigaciju iz automobila možete predati aplikaciji Bluelink. Uz proširenu stvarnost, telefon će vas voditi točno kamo želite ići.

Aplikacija Bluelink® za pametni telefon

Pomoću aplikacije Bluelink možete daljinski zaključati i otključati svoj i30 Karavan ili pronaći svoj automobil kada se ne sjećate gdje je točno parkiran. Aplikacija će vam također poslati alarm ako netko pokuša provaliti. A reći će vam i ako želite znati je li tlak u gumama u redu.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

i30 Karavan nudi raznolikost kada su u pitanju opcije vašeg pogonskog sklopa. Elektrificirane blage hibridne opcije od 48 V smanjuju emisiju CO2 povećavajući učinkovitost goriva. Inteligentni ručni mjenjač dodatno smanjuje potrošnju goriva. Ako više volite automatski mjenjač, na raspolaganju su blage hibridne opcije od 48 V sa 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom.

Nove mogućnosti prijenosa za vaš stil vožnje.

i30 Karavan dostupan je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (7DCT) ili novo razvijenim inteligentnim ručnim mjenjačem sa šest brzina (iMT). iMT podržava smanjenje potrošnje goriva u 48V blagom hibridnom automobilu.

Za veću učinkovitost potrošnje goriva, iMT odvaja motor od mjenjača nakon otpuštanja papučice gasa. Vozilo prelazi u režim rada lagane vožnje (coasting mode). **

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom kombinira učinkovitost goriva i zabavu vožnje ručnog mjenjača s praktičnošću automatika.

Blagi hibridni sustav od 48 V.

Blagi hibridni sustav od 48 V podržava motor sa izgaranjem, dodajući električnu snagu tijekom različitih faza vožnje. Saznajte više o ovom inovativnom sustavu za uštedu goriva.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.