Spremni za udobnu učinkovitost.

Postavljajući nove standarde u svojoj klasi, i30 Hatchback opremljen je najnovijom pametnom tehnologijom, uključujući visoko učinkovite pogonske sklopove s 48V blagim hibridnim opcijama, prvoklasne značajke sigurnosti i sustave pomoći vozaču te vrhunsko povezivanje.

i30 nudi neviđenu raznolikost što se tiče opcija pogonskih sklopova. Elektrificirane 48V blage hibridne opcije smanjuju emisiju CO2 povećavajući učinkovitost u potrošnji goriva. Inteligentni ručni mjenjač dodatno smanjuje potrošnju goriva. Ako više volite automatski mjenjač, na raspolaganju su 48V blage hibridne opcije sa 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom.

Nove mogućnosti prijenosa za vaš stil vožnje.

Hyundai i30 dostupan je sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom (7DCT) ili novorazvijenim inteligentnim ručnim mjenjačem sa šest brzina (iMT). IMT podržava smanjenje potrošnje goriva u automobilu s 48V blagim hibridnim sustavom.

Za veću učinkovitost u potrošnji goriva, iMT razdvaja motor od mjenjača nakon otpuštanja papučice gasa. Vozilo prelazi u kotrljajući režim rada.*

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom kombinira učinkovitost goriva i zabavu vožnje ručnog mjenjača s praktičnošću automatika.

Blagi 48V hibridni sustav.

Blagi 48V hibridni sustav pogonskog sklopa  podržava motor s unutarnjim izgaranjem, dodajući električnu snagu tijekom različitih faza vožnje. Saznajte više o ovom inovativnom sustavu za uštedu goriva.

Uz mnoštvo pametnih tehnologija poput novog ekrana osjetljivog na dodir i pet godina besplatnih Bluelink® Connected Car usluga, novi i30 omogućuje vam lako povezivanje na svakom putovanju. Bluelink pruža besprijekornu interakciju s online prepoznavanjem glasa i aplikacijom za pametne telefone za kontrolu vašeg automobila. Hyundaijeve usluge LIVE pružaju vam pristup prometu u stvarnom vremenu, parkiranju, vremenskoj prognozi i POI informacijama.

i30 kompatibilan je s Apple CarPlay ™ i Android Auto ™, tako da možete priključiti pametni telefon i zrcaliti svoje omiljene aplikacije na velikom zaslonu osjetljivom na dodir.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Upravljajte automobilom putem pametnog telefona – ili glasom. Bluelink® povezane usluge automobila donose besprijekorno povezivanje izravno u i30 s online prepoznavanjem glasa i nizom značajki kako bi vaša vožnja bila ugodnija. Pored značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve usluge LIVE.

Uživajte u preciznijim predviđanjima prometa, preciznijim vremenima dolaska i pouzdanijim proračunima ruta, koje pruža novi Hyundai Cloud poslužitelj.

Možda ćete se morati parkirati prije nego što stignete do krajnjeg odredišta. Prepustite navigaciju aplikaciji Bluelink i dođite do nje uz pomoć proširene stvarnosti.

Aplikacija Bluelink® za pametni telefon.

Pomoću aplikacije Bluelink možete daljinski zaključati i otključati svoj i30 ili pronaći svoj automobil kada se ne sjećate gdje je točno parkiran. Aplikacija će vam također poslati alarm ako netko pokuša provaliti. A ako želite znati je li tlak u gumama u redu, i to će vam reći.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vaša vožnja bila još praktičnija.

Sve o Bluelink® povezivanju

Unaprijeđeni Hyundai SmartSense paket – naši vrhunski napredni sustavi za pomoć vozaču – sada je u potpunosti integriran u i30, pružajući sigurnost vama i mir za one koje volite.

Manje stresa i maksimalna vidljivost. Sustav noću prepoznaje nadolazeća vozila iz suprotnog smjera kao i vozila u istoj voznoj traci ispred te prema potrebi automatski mijenja duga u kratka svjetla. Kada više nema vozila, vraćaju se duga svjetla za bolju vidljivost.

Prepoznaje znakove na cesti i prikazuje ograničenja brzine i zabrane prolaska u stvarnom vremenu na zaslonu navigacijskog sustava i na ploči s  instrumentima.

Odlazak na mjesta može biti lagan i opuštajući uz Hyundai i30 vrhunsku liniju praktičnih značajki koje telefon drže napunjenim, parkiranje čine jednostavnim, a vožnju ugodnom.

* Ovisno o uvjetima vožnje.

** Ovisno o kamerama za mjerenje brzine dostupna su samo tamo gdje to dopuštaju lokalni propisi.

***Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.