Doživite najbolje iz oba svijeta

Svestrana i vrlo zabavna za vožnju, potpuno nova KONA Electric prvo je električno kompaktno SUV vozilo u Europi. Ovaj revolucionarni novajlija kombinira impresivan električni domet s odvažnim i prostranim stilom SUV vozila – bez kompromisa.

Električni SUV bez kompromisa

Kombinirajući prostranost SUV-a i dobar izgled koji privlači poglede, s izvanrednim električnim dometom vožnje do 449 km, potpuno nova KONA Electric pruža električnu vožnju bez kompromisa!

Više o značajkama

Go electric. In style.

Kombinacijom oblikovanih linija sa stilskim rubovima, potpuno nova KONA Electric izražajna je iz svakog kuta.

Neka vam se nikada ne isprazni baterija

Potpuno nova KONA Electric ima ugrađene značajke koje pametno produljuju domet: Ne samo da je baterija dizajnirana za maksimalnu učinkovitost, već omogućava fleksibilno punjenje i stvara dodatnu struju svaki put kad usporite.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, nova KONA EV napravljena je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.