Tehnologija koja se ističe.

KONA Hybrid prepuna je mnoštva pametnih tehnologija za podršku vašem aktivnom životnom stilu – od najnovijeg intuitivnog povezivanja do opsežnog raspona prvoklasnih sigurnosnih značajki i naravno: njenog visokoučinkovitog hibridnog pogona.

Kombinacija koju ne viđate često: hibridna i zabavna. Ovaj sportski SUV opremljen je posebno kalibriranim benzinskim motorom s izravnim ubrizgavanjem i električnim motorom na bateriju, koji pružaju izvanredne performanse snage s kombiniranom snagom od 141 KS i 265 Nm okretnog momenta. Dodajte 6-stupanjski sportski mjenjač s dvostrukom spojkom i dobit ćete uzbudljivo iskustvo vožnje s puno okretnog momenta kada vam je to najpotrebnije.

Posebno kalibrirani 1,6-litreni GDi benzinski motor s izravnim ubrizgavanjem isporučuje 105 KS uz energetsku učinkovitost vodeću u klasi.

Uživajte u električnom ubrzanju. Električni motor od 43,5 KS pruža veliki okretni moment i visoku učinkovitost. Također daje impresivno ubrzanje pri startu.

Baterija velike snage od 1,56 kWh ima vrhunske karakteristike punjenja/pražnjenja, maksimizirajući električnu vožnju i skladištenje energije.

Inovativni mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT) pruža glatku vožnju za istinski ugodan doživljaj vožnje i brži odziv.

Želite preuzeti kontrolu? U sportskom načinu rada možete upotrijebiti ručice mjenjača na upravljaču za ručno mijenjanje stupnjeva prijenosa za više uzbuđenja.

Protok energije.

Ovisno o situaciji u vožnji, KONA Hybrid se neprimjetno prebacuje između svog benzinskog motora i električnog motora, ponekad koristeći oba. Sustav regenerativnog kočenja puni bateriju koristeći elektromotor za usporavanje automobila. Energija pohranjena u bateriji zatim pokreće električni motor koji pomaže pri ubrzanju, vožnji uzbrdo i maloj brzini. Ovaj složeni protok energije ilustriran je u ovim animacijama.

Ušteda goriva i smanjenje emisija: ECO-DAS.

Izvrsnu učinkovitost goriva i niske emisije CO2 podržava ECO sustav pomoći u vožnji (ECO-DAS). Kada se ruta unese u navigacijski sustav, ovaj sustav za prediktivno upravljanje energijom analizira je, koristeći se topografskim podacima kako bi postavio optimalnu kombinaciju baterije i benzina. Coasting Guide također obavještava vozača kada je situacija u vožnji koja zahtijeva usporavanje neizbježna kako bi se smanjila potrošnja goriva.

Budući da ništa nije važnije od sigurnosti vaših najmilijih, dali smo KONI Hybrid sigurnosnu nadogradnju. Uz Hyundai Smart Sense, naše vrhunske napredne sustave pomoći vozaču, KONA Hybrid je ažurirana najnovijim sigurnosnim i pomoćnim značajkama za dodatnu sigurnost.

Pametno upozorenje za ograničenje brzine (ISLW)

Prepoznaje znakove za ograničenje brzine na cesti i prikazuje znakove ograničenja brzine i zabranjenog pretjecanja u stvarnom vremenu na zaslonu navigacijskog sustava i na ploči s instrumentima.

KONA Hybrid je također nadograđena svim najnovijim pametnim tehnologijama kao što su zrcaljenje pametnog telefona i vrhunske značajke povezivanja kao što je Bluelink® povezane usluge automobila, koji vam omogućuje upravljanje automobilom s pametnog telefona – ili glasom. Besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge uključena je u navigacijski sustav širokog zaslona od 10,25 inča.

Zaslon osjetljiv na dodir od 10,25 inča podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom zaslonu.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® povezane usluge automobila donose besprijekornu povezanost izravno u KONU Hybrid s mrežnim prepoznavanjem glasa i širokim rasponom značajki kako bi vaša vožnja bila praktičnija i ugodnija. Pored mnogih pametnih značajki kojima možete upravljati pomoću aplikacije Bluelink, u navigacijski sustav uključena je i besplatna petogodišnja pretplata na Hyundaijeve LIVE usluge.

Spremite sve kako želite. Sada možete spremiti svoje postavke info-zabave, kao što su jezik, Bluetooth i postavke navigacije.

Aktivirajte i kontrolirajte značajke poput postavki klima uređaja, infotainment sustava i grijanja bočnih zrcala, kao i grijanje upravljača glasovnom naredbom.

Aplikacija Bluelink® za pametni telefon.

Kontrolirajte svoj automobil s dlana. Aplikacija Bluelink povezuje vas s automobilom putem pametnog telefona, tako da možete raditi sve, zaključati vrata i provjeriti koliko je goriva u spremniku, ili zagrijati vozilo u hladnim danima … i još puno, puno više. U nastavku pročitajte više.

Bluelink® povezane usluge automobila.

Bluelink® pruža besprijekornu povezanost i pametne značajke kako bi vašu vožnju učinili praktičnijom.

Sve o Bluelink® povezivanju

A kada je u pitanju udobnost, širok raspon inovativnih estetskih i tehničkih rješenja ugrađen je u KONU Hybrid kako bi vam pružio najnoviju udobnost i funkcionalnost automobila – čak i za putnike na stražnjim sjedalima. To uključuje grijana sjedala i USB priključak u drugom redu.

Zimi toplo, a ljeti hladno. Sjedala za vozača i suvozača dostupna su s grijanjem i ventilacijom sjedala.

Putnici u stražnjem dijelu vozila cijenit će grijana sjedala u drugom redu i prikladni stražnji USB kako bi mogli napuniti svoj pametni telefon.

Ambijentalno svjetlo.

Nova tehnologija ambijentalnog osvjetljenja osvjetljava redizajniranu središnju konzolu i prostor za noge, poboljšavajući elegantan karakter interijera.

Električna parkirna kočnica nalazi se i na središnjoj konzoli. Praktična i laka za upotrebu, također oslobađa prostor u unutrašnjosti.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.