Veća, odvažnija i dinamičnija.

Zahvaljujući novom futurističkom izgledu, dinamičnijoj prisutnosti na cesti i većem životnom prostoru za sve vaše avanture, ovaj odvažni i unaprijeđeni SUV nudi vam vrhunsku pametnu tehnologiju u kombinaciji s najširim izborom pogonskih sklopova u ovom segmentu vozila. Pronađite savršenu KONU koja se uklapa u vaš život.

 

 

 

 

 

 

Snaga susreće održivost

Potpuno hibridna verzija nove Hyundai KONE kombinira sportsku dinamiku s niskim emisijskim vrijednostima. Savršeno usklađeni sustav benzinskog motora i baterijski pogonjenog elektromotora podiže učinkovitost potrošnje goriva na novu razinu. Tu je i inteligentni sustav povrata energije koji puni bateriju putem regenerativnog kočenja.

 

 

Čist, prepoznatljiv prednji dio naglašen je svjetlom Seamless Horizon koje se proteže cijelom širinom za dinamičniju prisutnost na cesti.

Saznajte više

 

Kako bi pružila maksimalni životni prostor, potpuno nova KONA je evoluirala, postala šira i duža te povećala prostor za noge i ramena u drugom redu.

 

 

Napredna pametna tehnologija.

Zbog impresivnog raspona najsuvremenije pametne tehnologije, potpuno nova KONA postavlja nove standarde u segmentu subkompaktnih SUV-ova. Uživajte u najnovijim načinima povezanosti i pametnim praktičnim značajkama potpomognutim vrhunskim sigurnosnim sustavima i sustavima za pomoć u vožnji. Ovo je i prvi Hyundai koji ima novi Connected Car Navigation Cockpit s naprednim ažuriranjem softvera Over The Air (OTA). Uz potpuno novu KONU, u Europi će biti lansiran i digitalni ključ.

 

 

Otkrijte Hyundaijeve napredne sustave pomoći vozaču Smart Sense i sigurnosne značajke.

Saznajte više

 

Istražite novu razinu povezanosti potpuno nove KONE.

Saznajte više