Sportski i elegantan - novi Hyundai i20

Pozdravite novi Hyundai i20 koji stiže ovog rujna. S novim kombinacijama boja, naprednim funkcijama povezivanja i opsežnim sigurnosnim paketom, popularni mali automobil impresionirat će vas u svim segmentima.

Novi Hyundai i20 može se pohvaliti osvježenim dizajnom s elegantnim i aerodinamičnim detaljima. Dostupne su i tri nove vanjske boje koje ovaj kompaktni klasik čine još privlačnijim i upečatljivijim.

Novi oblici prednjeg branika i rešetke osiguravaju sportski, ali istovremeno elegantni izgled novog Hyundai i20 modela.

Kompaktna silueta i dugi međuosovinski razmak daju novom Hyundai i20 modelu dinamičniji zamah u vožnji, a istovremeno poboljšavaju aerodinamiku i ekonomičniju vožnju.

Svježe redefiniran stražnji dio novog i20 modela ističe se upečatljivim LED stražnjim svjetlima i dinamičnim svjetlosnim potpisom.

Novi Hyundai i20 opremljen je najnovijim značajkama povezivanja. U digitalnom kokpitu pronaći ćete 10,25-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir i navigacijski sustav s  automatskim OTA (Over The Air) ažuriranjima softvera koja ne zahtijevaju odlaske u zastupstvo.

Osim toga, tu su i naši napredni sustavi pomoći vozaču Smart Sense od kojih mnogi sada dolaze kao standardna oprema.

Moderni 48-voltni hibridni sustav novog Hyundai i20 modela dizajniran je za učinkovitost i performanse te aktivno doprinosi smanjenju potrošnje goriva i emisije CO₂.

Kombinacija 1.0 T-GDI benzinskog motora s izravnim ubrizgavanjem goriva i 48-voltnog hibridnog sustava dostupna je s izlaznom snagom od 74 kW (100 KS) i 88 kW (120 KS). Kupci također imaju izbor između 7-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom (DCT) ili 6-stupanjskog ručnog mjenjača (iMT).