Dezinficirajte svoje vozilo u samo 30 minuta!

Mnogi vlasnici automobila redovito čiste i dezinficiraju svoj automobile kako bi zaštitili svoje zdravlje, ali i zdravlje svojih suputnika. To je posebno važno u ovo vrijeme kada zbog straha od koronavirusa svi vodimo veću brigu o čistoći prostora u kojima često boravimo.
Dezinfekcija automobila ozonom je najbolji način za čišćenje unutrašnjosti automobila jer osigurava potpunu čistoću prostora i djeluje bolje nego osvježivači i deterdženti za čišćenje kokpita koji samo prividno čiste kabinu vozila.

Ozon (O3) je oblik kisika, a poznat je kao dobar borac protiv svih ljudskih patogena i potpuno je siguran za korištenje u prostorima u kojima ljudi često borave. Za razliku od ostalih sredstava na tržištu, ozon će ukloniti gotovo 99% bakterija i virusa koji se nalaze u unutrašnjosti automobila bez da ošteti njegove dijelove. Naime, određene maramice i druga sredstva za čišćenje unutrašnjosti automobila sadrže alkohol koji loše djeluje na osjetljive dijelove unutrašnjosti, posebice one načinjene od kože. Čistite li upravljač, ručicu mjenjača ili kožna sjedala takvim sredstvima, koža će se isušiti i počet će pucati. Zato je bitno koristiti regeneratore kože nakon korištenja alkoholnih sredstava, a to nije praktično i često je skupo.Za razliku od takvih sredstava, ozon nema nikakve negativne učinke na automobil, a čisti ga bolje nego ostala sredstva na tržištu. Uređaj za čišćenje ozonom spaja se na struju, a sonda se uvodi u automobil. Ozon cirkulira automobilom uz pomoć klime pa se preporučuje da se uz dezinfekciju automobila ozonom promijeni i filter klime. Uz sve prethodno opisano, ozon eliminira i sve neugodne mirise koji su se uvukli u unutrašnjost automobila poput dima cigarete i slično.

U tablici provjerite koji od naših ovlaštenih Hyundai servisnih partnera nude uslugu dezinfekcije vozila.

PARTNER: GRAD:
AC KOTROMANOVIĆ D.O.O. OSIJEK
AFRO D.O.O. JURDANI
AUTO BIRT D.O.O. DUGO SELO
AUTO KUĆA KOŠARA D.O.O. KANFANAR
AUTO ŽITVAJ D.O.O. ZAGREB-DUBRAVA
AUTOMOBIL LONČAR D.O.O. VARAŽDIN
AUTO-NOVAKOVIĆ D.O.O. SLAVONSKI BROD
AUTOSERVIS CRNAIĆ D.O.O. VINKOVCI
BEROŠ TRADE D.O.O. SPLIT
GAŠPARIĆ-AUTO D.O.O. VUKOVINA
GRAND AUTO D.O.O. SESVETE
INEJ AUTOCENTAR D.O.O. ZADAR
OMEGA-AUTO D.O.O. ČILIPI
ŠTAGAR D.O.O. MARIJA BISTRICA
Disclaimer: Dekontaminacijski sustav koristi se za dezinfekciju i pročišćavanje te eliminaciju neugodnih mirisa iz unutrašnjosti vozila. Neće vas osloboditi samo neugodnog mirisa, već će uništiti i grinje koje su se nastanile u vašem vozilu, uništit će i tisuće raznih bakterija te plijesni i tako sačuvati vaše zdravlje.
Dezinfekcija ozonom jedini je učinkovit način potpune dezinfekcije putničke kabine vozila jer je ozon najjači prirodni sterilizator i oksidator (priznat je kao antibakterijski tretman od strane američkog FDA). Ozon prodire u samu površinsku strukturu materijala te na kemijskoj razini uništava mikroorganizme.
Razni osvježivači i deterdženti za čišćenje kokpita samo će prividno očistiti kabinu vozila, dok sistem čišćenja ozonom radi pravu dezinfekciju. Tretman putničke kabine Ozone Makerom ne samo da otklanja neugodne mirise, već uništava bakterije i viruse, a time vozilo čini ugodnijim i zdravijim mjestom.
Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?