Hyundai dobio priznanje za izvanrednu inovaciju

Hyundai je pokazao kontinuirani rast vrijednosti svog branda jer već petu godinu zaredom osigurava svoje mjesto među 40 najboljih svjetskih kompanija. Snažan porast vrijednosti branda dokazuje i mjesto na Interbrandovoj ljestvici najboljih svjetskih brandova u 2019. godini, te šesto mjesto među proizvođačima automobila. Prema Interbrandu, vrijednost Hyundai Motor Company porasla je za čak 4,6% u odnosu na 2018. godinu (13,5 milijardi USD) i dosegla 14,1 milijardu USD.

Od ulaska u top 100 tvrtki po vrijednosti marke u 2005. godini, Hyundai Motor Grupa je u društvu najboljih 100 ostala nevjerojatnih 15  godina. Hyundai je zabilježio skok za čak 48 mjesta, a monetarna vrijednost branda povećala se za 10 milijardi USD, ukupno postigavši značajna povećanja.

Hyundai je unaprijedio svoj brand, što je i jedan od razloga  visokog plasmana, a prošle godine je kao prvi proizvođač automobila iz Južne Koreje dobio nagradu “Red Dot: Marka godine 2018.”, koja se dodjeljuje brandu koji je stvorio inovativna dizajnerska rješenja na visokoj razini, a prepoznata je kvaliteta dizajna, kao i odlučnost u upravljanju.