Hyundai ima viziju

Na ovogodišnjem Ženevskom sajmu automobila, Hyundai premijerno predstavlja novu Hyundai Konu Electric, prvi električni SUV u Europi. Vizija budućnosti kojom se Hyundai vodi je potpuno moderan i inovativan način pokretljivosti, a Kona Electric uz europskog debitanta NEXO, konceptnog automobila koji pokazuje budućnost Hyundai dizajna, su veliki koraci u tome smjeru. Osim njih, premijerno će biti predstavljena i nova generacija uspješnog Hyundai Santa Fe modela.

“Potpuno novi NEXO i Kona Electric pokazuju da je mobilnost uz nultu emisiju ugljika spremna za masovnu proizvodnju.” kaže Thomas A. Schmid, glavni operativni direktor Hyundai Motor Europe.

Osim pogleda u budućnost, slavit će se i strast za nogometom s Go! Limitiranom serijom. Hyundai je službeni partner Svjetskog prvenstva u Rusiji. Uz Go! moto, Hyundai i10, i20, i30 i Tucson, iz Limitirane serije, bit će izloženi u Ženevi.

Konferencija za Hyundai novinare održat će se u utorak 6. ožujka 2018. godine u 10:15 sati, a Live stream press konferencije bit će dostupan ovdje: www.hyundai.news/2018gims