Hyundai IONIQ 5 nagrađen u Consumer Guide’s® 2022 Best Buy Awards

Hyundaijevo potpuno novi električni SUV, IONIQ 5 dodan je u Consumer Guide’s ® 2022 Best Buy Awards za svoj odličan domet vožnje (više od 450 km), uravnoteženu dinamiku vožnje te ambiciozan dizajn interijera i eksterijera.

Kako točno Consumer Guide Automotive odabire najbolje u svakoj klasi?

Već više od 50 godina, kupci automobila oslanjaju se na Consumer Guide Automotive. Kako bi ostali u tijeku s najnovijim automobilskim trendovima i pomogli potrošačima da odaberu najbolje vozilo za njihove potrebe, njihovi urednici testiraju vožnje. Temeljito procjenjuju gotovo svaki novi automobil, kamion, monovolumen i SUV koji se prodaje u Americi. Dapače, testiraju više od 150 novih vozila svake godine, zatim odabiru one najbolje u svakoj klasi i predlažu kupcima te modele za najbolju i najisplativiju kupnju.

Više od 150 novih vozila ocjenjivanih u 20 kategorija

Odabrana vozila nude kombinaciju značajki i opcija po želji potrošača uz dinamične kvalitete vožnje koje čine siguran, ugodan i pouzdan izbor prijevoza. Potpuni popis nagrada Consumer Guide (Vodič za potrošače) Best Buy Awards možete pogledati na https://consumerguide.com/best-buys/.

Nagrađeno je šest Hyundai vozila za najbolju kupnju u Vodiču za potrošače

“IONIQ 5 je ambiciozno dizajnirano vozilo koje spaja avangardni stil i svakodnevnu praktičnost te pokazuje da je Hyundai ozbiljan na tržištu električnih vozila”, rekao je izdavač Vodiča za potrošače, Tom Appel.

Šest Hyundai modela na popisu Best Buy uključuje:

  1. 2022 Hyundai IONIQ 5 električno vozilo Best Buy za kompaktni crossover
  2. 2022 Hyundai Palisade Best Buy za crossover srednje veličine
  3. 2022 Hyundai Santa Fe Best Buy za srednji crossover
  4. 2022 Hyundai Kona Best Buy za subkompaktni crossover
  5. 2022 Hyundai Venue Best Buy za subkompaktni crossover
  6. 2022 Hyundai Accent Best Buy za subkompaktni automobil

Vodič za potrošače Automotive Best Buy predstavlja najbolju vrijednost i atribute u svakoj dotičnoj klasi gdje je Hyundai odnio velik broj nagrada

“Cijenimo poseban dodatak za električno vozilo Hyundai IONIQ 5 sredinom godine u ljestvici Best Buy Vodiča za potrošače,” rekao je Ricky Lao, direktor planiranja proizvoda za Hyundai Motor North America. “IONIQ 5 lansiran je nakon isteka roka za glasovanje za najbolju kupnju 2022., ali nakon što je IONIQ 5 testiran, Vodiču za potrošače bilo je jasno da je to jedno od najboljih električnih vozila na tržištu.”