Hyundai izvukao sretne dobitnike koji idu na UEFA EURO 2016

Danas, 1. lipnja 2016., u prostorijama prodajno-servisnog centra Hyundai Hrvatska, PJ Zagreb/Sesvete, s početkom u 11.00 h, izvršeno je izvlačenje dobitnika nagradne igre „ Dvostruki užitak! Testiraj Hyundai i osvoji karte za UEFA Euro 2016!“

Sudionici u nagradnoj igri bili su sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji su se prijavili i odradili testnu vožnju u njima najbližem ovlaštenom Hyundai prodajno-servisnom centru. Dobitnici (5*2 ulaznice) su izvučeni elektronskim putem slučajnim odabirom iz baze svih osoba koja se se prijavile i odradile testnu vožnju, te su ostvarili pravo na nagradu definiranu u pravilima nagradne igre.

Lista dobitnika ( 5*2 karte za utakmicu Hrvatska – Španjolska, 21. lipnja 2016., Stade de Bordeaux, Bordeaux.):

1. Oliver Olanović, Slavonski brod
2. Eduard Eškinja, Rijeka
3. Kristian Kunstek, Zagreb
4. Vesna Jelavić, Slavonski brod
5. Danijel Škvorčec, Donja Stubica

Svi dobitnici će biti kontaktirani telefonski, a svoje nagrade mogu preuzeti u prodajno-servisnom centru Hyundai Hrvatska, PJ Zagreb/Sesvete, Zagrebačka cesta 33, 10360 Sesvete, uz predočenje ispravne osobne identifikacijske isprave. Ukoliko dobitnici nisu u mogućnosti nagradu preuzeti u prostorijama Hyundai Hrvatska PJ Zagreb/Sesvete, to će moći učiniti u ovlaštenom Hyundai prodajno-servisnom centru u kojem su obavili testnu vožnju.

Čestitamo sretnim dobitnicima i nadamo se da ćete svojim navijanjem pomoći hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji u ostvarivanju što boljeg rezultata. Uživajte!