Najbolje od prošle godine: Reakcije na lansiranje Hyundai modela u 2018. godini

Tijekom 2018. godine, Hyundai je predstavio niz uzbudljivih novih vozila, od konceptnih automobila poput Le Fil Rougea do svog drugog modela visokih performansi – potpuno novog i30 Fastback N.
Mnogi od ovih novih modela lansirani su na međunarodnim sajmovima automobila, primjerice i30 Fastback N koji je predstavljen u Parizu.
Na sve modele smo ponosni, a napravili smo i selekciju recenzija koje su svjetski mediji uputili novim modelima proteklih dvanaest mjeseci.

Potpuno novi Santa Fe

Hyundai je lansirao novi Santa Fe na sajmu automobila u Ženevi. Najnovije izdanje popularnog SUV-a odlikuje se snažnim stavom i sportskim, izduženim linijama, a tu su i najnovije značajke aktivne sigurnosti i pomoći pri vožnji, kao i novi dizajn.

Britanski automobilski magazin Auto Express imao je lijepe riječi za četvrtu generaciju Hyundai modela, ističući njihov “oštar redizajn” i “agresivan izgled”. U međuvremenu, njemački Focus napomenuo je da je sveobuhvatni dizajn Santa Fea “skladan u omjeru … snažan, ali atletski, i ne pretjerano muževan”.

Nova Kona Electric

Hyundai je također predstavio potpuno novu Konu Electric na sajmu automobila u Ženevi prošle godine, a riječ je o modelu koji kombinira dva popularna automobilska trenda: eko-mobilnost i SUV stil. Nova Kona Electric ne samo da čini eko-mobilnost atraktivnijom i pristupačnijom za svakoga, već postavlja i veliki izazov drugim proizvođačima. Poznati trojac iz emisije Top Gear također je bio impresioniran pravocrtnom brzinom nove Kone Electric!

Le Fil Rouge

Treći automobil koji je Hyundai predstavio na Salonu automobila u Ženevi 2018. bio je konceptni automobil “Le Fil Rouge”. Reinterpretacija povijesnog koncepta marke Hyundai Coupe iz 1974. godine označava novi početak dizajna marke i pruža uvid u njegov budući smjer dizajna.

Novi Tucson

Dizajniran u Europi, uljepšan novim dizajnom, revidiranom ponudom pogonskih sklopova i naprednijom tehnologijom za modernog vozača. Nagrađen je s četiri zvjezdice Top Geara, a spomenuti trojac opisao ga je kao“ jedan od najboljih obiteljskih SUV-ova“, ističući njegovu prostranost, udobnost i profinjenost.

Novi Nexo

Novi NEXO Hyundai je vodeći SUV koji se može pohvaliti futurističkim izgledom, ekološki prihvatljivom tehnologijom i mogućnostima autonomne vožnje. U svom pregledu, biblija Auto Express dodijelila mu je četiri zvjezdice, hvaleći njegov dizajn, ekološku mobilnost i napredne značajke vožnje. “To je atraktivan i upotrebljiv paket s učinkovitošću u srcu i snažnom tehnologijom koja se može pohvaliti”.

Novi i20

Hyundai je također lansirao novi i20 s osvježenim, zavodljivim dizajnom i odličnim sigurnosnim značajkama kod Hyundai SmartSensea. Nakon probne vožnje, talijanski Quattroruote opisao je novi i20 kao “agilan i udoban” i “izvrsno rješenje za one koji traže vozilo B-segmenta.

Potpuno novi i30 Fastback N

U salonu automobila u Parizu prošle godine glavna atrakcija Hyundaija bio je potpuno novi i30 Fastback N, koji kombinira sofisticirani i elegantan dizajn. U svojoj analizi novog modela, Motor1.com napisao je da novi i30 Fastback N “spaja performanse sa stilom”. Automobilska web-stranica pohvalila je Hyundai za stvaranje svakodnevnog sportskog automobila.