Odvažniji i napredniji: i30 model dobiva nadogradnju
  • Novi Hyundai i30 dolazi s odvažnim dizajnom, kao i nadograđenom povezivošću i sigurnosnim značajkama
  • Dostupan u različitim stilovima karoserije i interijera, model je to koji zadovoljava različite ukuse i potrebe kupaca
  • Automobil nudi praktičnost i udobnost s korisnim značajkama

Poboljšana tehnologija

Hyundai Motor je predstavio novi i30 model s poboljšanim dizajnom i tehnologijom. S karoserijom hatchback, fastback i karavan, kao i N Line opremom sportskog izgleda, kupci imaju širok spektar opcija unutar i30 linije. Model je opremljen ažuriranom tehnologijom povezivanja i nizom značajka udobnosti. Ovo ne samo da čini i30 konkurentnijim u svojoj klasi, već također pruža veću vrijednost kupcima.

Odvažan dizajn

Nakon lansiranja 2007. godine, trenutni Hyundai i30 već je u svojoj trećoj generaciji. Uz poboljšan eksterijer i interijer, nova generacija dolazi s odvažnijim dizajnom.

Vanjski izgled odmah je uočljiv po izraženom prednjem i elegantnom stražnjem dijelu.

LED prednja i stražnja svjetla sada dolaze kao dio standardne opreme. Model također ima novi dizajn aluminijskih kotača od 16 inča.

Novi i30 bit će dostupan u 12 boja. Sedam boja je novih: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl i Sailing Blue Pearl. Boje koje se vraćaju uključuju Atlas White, Serenity White Pearl, Shimmering Silver Metallic, Shadow Grey i Engine Red.

Osvježen dizajn vidljiv je i u unutrašnjosti novog i30 modela. Crni interijer može se upariti s četiri moderne presvlake sjedala: puna tkanina, kombinacija tkanine i kože, potpuna koža te tekstilni antilop i koža. Dodana su i tri nova uzorka presvlaka.

Kada je riječ o nadograđenom dizajnu i30 N Line modela, važno je napomenuti da je dobio sportskije estetske elemente. To je posebno vidljivo u odvažnom dizajnu rešetke hladnjaka.

Iskustvo u automobilu čini putnike sigurnijima i povezanijima

Tehnologije povezivanja u novom i30 kupcima nude praktičnije iskustvo uživanja u vožnji. Nove značajke uključuju standardni 4,2-inčni LCD zaslon u boji, tri USB priključka za punjenje tip-C sprijeda i straga, OTA (Over-the-Air) ažurirane karte i dodatni 10,25-inčni potpuno digitalni zaslon.

Novi i30 nudi dodatne sigurnosne značajke Hyundai Smart Sense.

Kupci imaju opciju dopuniti FCA sa značajkom Junction Turning za dodatni oprez pri skretanju lijevo na raskrižjima. Još jedan opcionalni sigurnosni sustav, Highway Driving Assist (HDA) 1.5, održava udaljenost vozila od drugog ispred, automatski prilagođava brzinu vozila u skladu s ograničenjem i u zavojima, te ga održava unutar očekivane vozne trake.

Više udobnosti za sve putnike

Nadograđen s još više praktičnih značajki, novi i30 dizajniran je da bude automobil za svakoga. U unutrašnjost vozila i prtljažnik dodana su LED svjetla za bolje osvjetljenje. Zahvaljujući prednjim i stražnjim parkirnim senzorima – Parking Distance Warning (PDW) – koji su dio standardne opreme, vozač će biti upozoren ako se otkrije prepreka dok se vozilo kreće naprijed ili natrag pri malim brzinama.

Ne bi li povećali održivost uz uštedu energije, kupci se mogu odlučiti za pogonski sklop s blagim hibridnim sustavom od 48 V. Ovaj sustav podržava motor s unutarnjim izgaranjem dodavanjem električne energije tijekom različitih faza vožnje.

Hyundaijeva i-serija

Hyundaijeva i-serija – koja se sastoji od modela i10, i20 i i30 – pokazala se itekako uspješnom u Europi. S obzirom na to da se sva tri modela proizvode u Europi, i-serija se snažno fokusira na Hyundaijevu raznoliku bazu kupaca u Europi. S vremenom, i-serija je doživjela promjene kako bi se mogla pohvaliti dinamičnim stilom, naprednim značajkama povezivanja i beskompromisnom dostupnošću i udobnošću.