Genesis i Hyundai pokazali su se kao vodeći u unapređenju kvalitete novih vozila. Genesis i Hyundai pokazali su se kao vodeći u unapređenju kvalitete novih vozila.

Hyundai i Genesis vodeći u unapređenju kvalitete novih vozila

13.12.2018. - Novosti

Genesis i Hyundai pokazali su se kao vodeći u unapređenju kvalitete novih vozila. U studiji o kvaliteti novih automobila ocjenjivano je 28 proizvođača, a Genesis i Hyundai postigli su najbolje rezultate u ovogodišnjoj studiji, što nosi i najbolju ocjenu u pogledu ukupne kvalitete branda.

Studija kvalitete novih automobila temelji se na odgovorima 75.712 kupaca i korisnika novih automobila nakon 90 dana korištenja vozila. Korisnici odgovaraju na 233 pitanja u osam kategorija, a najbolje ocijenjen je Genesis, luksuzni Hyundaijev brand, dok je već na trećemu mjestu i sam Hyundai.

Pročitajte još

Proširili smo popis prestižnih nagrada koje smo osvojili, uključujući i sjevernoameričku nagradu za Utility Vehicle godine.

KONA Electric je proglašena najboljim EV u 2019. godini

Proširili smo popis prestižnih nagrada koje smo osvojili, uključujući i sjevernoameričku nagradu za Utility Vehicle godine. Tako je Hyundai Kona...
Čak dva međunarodna priznanja za dizajn automobila iF Design Award 2018. osvojio je Hyundai, za KONU i i30 Fastback.

Hyundai KONA i i30 Fastback – Dobitnici iF Design Award 2018.

Čak dva međunarodna priznanja za dizajn automobila iF Design Award 2018. osvojio je Hyundai, za KONU i i30 Fastback. KONA,...
Hyundai Motor India Ltd. – prvi dobavljač pametnih mobilnih rješenja i proizvođač prvog električnog SUV-a, KONE Electric, ušao je Guinessovu knjigu rekorda! Hyundai KONA Electric tako je postala prvi električni SUV u potpunosti napravljen u Indiji, a vozila se na nadmorskoj visini od 5.731 metara do prolaza Sawula na Tibetu, i time oborila prethodni rekord vožnje na visini od 5.715,28 metara.

Hyundai KONA Electric u Guinnessovoj knjizi rekorda!

Hyundai Motor India Ltd. – prvi dobavljač pametnih mobilnih rješenja i proizvođač prvog električnog SUV-a, KONE Electric, ušao je Guinessovu...