IONIQ 6 oduševio je brojne uzvanike Cinehill festivala u Gorskom kotaru Osim aerodinamičnim dizajnom, ovaj elektrificirani streamliner uzburkao je tržište i jedinstvenim performansama IONIQ 6 oduševio je brojne uzvanike Cinehill festivala u Gorskom kotaru Osim aerodinamičnim dizajnom, ovaj elektrificirani streamliner uzburkao je tržište i jedinstvenim performansama

IONIQ 6 oduševio brojne posjetitelje prvog Cinehill filmskog festivala u Gorskom kotaru

01.08.2023. - Novosti

IONIQ 6 oduševio je brojne uzvanike Cinehill festivala u Gorskom kotaru. Ovaj elektrificirani streamliner, osim svojim aerodinamičnim dizajnom, privukao je pažnju i jedinstvenim performansama, čime je dodatno uzburkao tržište električnih vozila.

Novi festival na 1053 metra iznad mora


Tvrtka Hyundai Hrvatska rado se odazvala pozivu da bude dio novog filmskog festivala Cinehill koji se održao od 26.-29. srpnja 2023. na bajkovitoj lokaciji u Gorskom kotaru. Riječ je o nastavku Motovun Film Festivala koji je održan nekoliko dana ranije, a zatim je preselio na brdo Petehovac, 1053 metra iznad mora.

IONIQ 6 – glavna zvijezda festivala


Sa Cinehill festivalom započela je i prva nadmorska avantura našeg novog IONIQ 6 modela koji je bio jedna od glavnih zvijezda ovog jedinstvenog događanja. Tako smo četiri dana uživali u raznim domaćim i stranim filmovima, glazbenim nastupima, edukativno-zabavnim radionicama o očuvanju okoliša i divljim životinjama te sportskim aktivnostima poput jutarnje joge i pješačkih tura zanimljivog naziva „Šetnja s mitskim bićima”, ali najviše u čarobnim vožnjama prekrasnim krajolikom s našim IONIQ-om 6 i kratkim odmorima s pogledom koji zaustavlja dah.

Kad nisu uživali u filmskim hitovima pod zvjezdanim nebom, ukusnim delicijama i čaši dobrog vina, brojni posjetitelji festivala razgledavali su našu novu sofisticiranu jurilicu koja je redefinirala granice električne mobilnosti i u kratkom roku oduševila automobilistički svijet.

Električna jurilica uzburkala mirno okruženje Gorskog kotara


Osim aerodinamičnim dizajnom, ovaj elektrificirani streamliner uzburkao je tržište i jedinstvenim performansama o kojima više možete saznati ovdje. Cinehill festival je poput našeg IONIQ-a 6 nakratko uzburkao inače mirno i tiho okruženje Gorskog kotara, a već sada jedva čekamo njegovo drugo izdanje 2024. godine. Kako smo se proveli na premijernom izdanju, pogledajte na fotografijama.

Pročitajte još

Hyundai je ponovno pobijedio na Red Dot dodjeli nagrada i osvojio Red Dot: Brand godine 2018.

Hyundai je brand godine!

Hyundai je ponovno pobijedio na Red Dot dodjeli nagrada i osvojio Red Dot: Brand godine 2018., dodavši još jedno priznanje...
Svjetski poznata organizacija iF prepoznala je dizajn vozila Hyundai Motor Company već šestu godinu zaredom! Više od 65 godina iF Design Award prepoznat je kao simbol izvrsnosti od strane stručnjaka za dizajn širom svijeta, a prestižne nagrade dodjeljuju vrhunski dizajneri iz različitih disciplina, kategorija i djelatnosti. Ove godine čast je pripala Hyundai Sonati te konceptu 45 u kategoriji Automobili/Vozila.

Hyundai odnio dvostruku pobjedu na iF Design Awards 2020

Svjetski poznata organizacija iF prepoznala je dizajn vozila Hyundai Motor Company već šestu godinu zaredom! Više od 65 godina iF...
Tijekom 2018. godine, Hyundai je predstavio niz uzbudljivih novih vozila, od konceptnih automobila poput Le Fil Rougea do svog drugog modela visokih performansi – potpuno novog i30 Fastback N.

Najbolje od prošle godine: Reakcije na lansiranje Hyundai modela u 2018. godini

Tijekom 2018. godine, Hyundai je predstavio niz uzbudljivih novih vozila, od konceptnih automobila poput Le Fil Rougea do svog drugog...