Goal of the Century: Hyundai Motor, Steven Gerrard i BTS pozivaju na ujedinjeni svijet za održivost na putu do FIFA Svjetskog prvenstva 2022

Tvrtka Hyundai Motor pokrenula je vlastitu globalnu kampanju održivosti pod zastavom ‘Cilj stoljeća’ (eng. ‘Goal of the Century’). Kampanja je započela na Dan planeta Zemlje 22. travnja, a trajat će i nakon nadolazećeg FIFA Svjetskog prvenstva, koje će se održati od 21. studenog do 18. prosinca 2022.

Nogometna legenda Steven Gerrard i globalna pop senzacija BTS glume u filmu manifesta i vode kampanju u sklopu novoformiranog ‘Team Century’

Kao dio globalnog lansiranja, Hyundai Motor objavio je filmski manifest i globalnu TV reklamu s nogometnom legendom Stevenom Gerrardom i globalnom pop senzacijom BTS. Oni će dijeliti ambiciju tvrtke da ujedini čovječanstvo kroz nogomet i potakne univerzalna podrška održivoj budućnosti. Program kampanje dio je Hyundaijeve misije da postigne neutralnost ugljika do 2045. godine, neutralizirajući emisije CO2 u svim fazama proizvodnje i rada.

Ekološka vozila bit će po prvi put uključena u službeni vozni park, uključujući IONIQ 5, Santa Fe Hybrid i Elec City autobus

U skladu s porukom kampanje, Hyundai Motor planira osigurati ekološka vozila za nacionalne timove, službene i VIP osobe tijekom FIFA World Cup™. Od ukupno 592 vozila, preko 50% vozila bit će ekološki modeli, uključujući IONIQ 5, Santa Fe Hybrid i Elec City autobus. Da stvar bude bolja, testne vožnje Hyundaijevih ekološki prihvatljivih vozila bit će ponuđene na lokacijama diljem svijeta od srpnja do rujna.

Tvrtka će nastaviti podržavati FIFA-in plan održivosti kroz različite aktivnosti, uključujući događaj “Hyundai Goal of the Century Pledge”

Hyundai Motor također će surađivati ​​s FIFA-om na događaju ‘Hyundai Goal of the Century Pledge’, gdje navijači mogu dati osobno eko-obećanje na temelju broja golova koje je postigao njihov omiljeni tim. Događaj će se održati na službenim stranicama FIFA-e od srpnja do prosinca. Hyundai Motor će nastaviti podržavati FIFA-in plan održivosti i viziju potpuno ugljično neutralnog Svjetskog prvenstva kroz različite aktivnosti u mjesecima koji dolaze.