Hyundai i40 Sedan već od 149.990 kn

Moderan i privlačan dizajn, efikasna i luksuzna unutrašnjost te snažan motor koji vam pruža uzbudljivu i ugodnu vožnju, sve su to značajke modela i40.

Hyundai i40 Sedan zadovoljit će sve vaše potrebe, od želje za divnim ambijentom, ugodne vožnje koju će vam pružiti motor koji daje dovoljnu zalihu snage i zaokretnog momenta što god sa sobom ponijeli, pa sve do vašeg sportskog duha koji će biti oduševljen 7-stupanjskim mjenjačem s dvostrukom spojkom.

Hyundai i40 Sedan, dotjeran i uglađen! Savršen za vas!

Hyundai i40 Sedan, s efikasnim 1.7 CRDi dizelskim motorm, dostupan je već od 149.990 kuna u bogato opremljenom paketu opreme Classic, koji između ostalog uključuje izvrstan paket sigurnosti, tempomat, bluetooth, automatski dvozonski klima uređaj, radio MP3 sa 6 zvučnika, senzor za kišu, odleđivač metlica, ručicu mjenjača obloženu kožom, LED prednja svjetla za maglu, 16“ aluminijske naplatke i još mnogo toga.

A kada zahladi, tu je i i40 Comfort Winter Pack, dostupan već od 166.990 kuna. Uz standardnu bogatu opremu dolazi i grijanje prednjih sjedala i grijani kožni volan, električno podesivi, grijani i preklopivi vanjski retrovizori, navigacijski uređaj sa 7“ monitorom i kamerom za vožnju unatrag + besplatno doživotno ažuriranje sustava navigacije, prednji i stražnji parking senzori i još mnogo toga.

Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

*i40 Comfort Winter Pack dostupan je isključivo kao Sedan. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

partneri   vise-o-modelu