Hyundai je uz vas

Misli su nam sa svima koji su pogođeni trenutnom situacijom. Svjesni smo da je COVID-19 u ovom trenutku velik izazov, a u ovom razdoblju neizvjesnosti, želimo da znate da je Hyundai uz vas. Podržat ćemo vas u skladu s našim mogućnostima. Sigurnost, zdravlje i dobrobit Hyundaijevih zaposlenika, kupaca, poslovnih partnera i cijele naše zajednice od najveće su nam važnosti. Slijedimo preporuke nadležnih tijela i poduzimamo mjere kako bismo spriječili širenje virusa.

Nastavit ćemo podržavati naše kupce koliko je god moguće. Službe za pomoć na cesti i službe za popravke ostat će dostupne za hitne slučajeve. Znamo koliko je važno da primarni pružatelji usluga u ovom trenutku ostanu mobilni, te radimo sve u našoj moći da im pružimo podršku.

Naporno radimo na pronalasku rješenja kojima bi virus imao minimalan utjecaj na naše aktivnosti. Komunikacijske kanale održavamo otvorenima kako bismo bili sigurni da je pomoć dostupna svim našim kupcima. Radimo na tome i da osiguramo pravovremenu isporuku svih proizvoda i dijelova.

 

Vaše ovlaštene Hyundai partnere možete pronaći na:

Hyundai servisna mreža: https://hyundai.hr/hyundai-servis/

Hyundai prodajna mreža: https://hyundai.hr/prodaja/