Hyundai KONA Electric u Guinnessovoj knjizi rekorda!

Hyundai KONA Electric postala je prvi električni SUV u potpunosti napravljen u Indiji, a vozila se na nadmorskoj visini od 5.731 metara do prolaza Sawula na Tibetu i time oborila prethodni rekord vožnje na visini od 5.715,28 metara te je uvrštena u Guinessovu knjigu rekorda!
Ovim podvigom KONA Electric pokazala se kao uistinu pouzdano električno vozilo i u ekstremnim uvjetima. Tijekom ekspedicije, KONA Electric vozila je kao pravi SUV u otežanim vremenskim uvjetima koji su nastupili – niske temperature, neprekidne snježne padaline te zaleđena cesta. Elektronička kontrola stabilnosti (ESC) u KONI EV osigurala je stabilnost upravljanja vozilom u svim uvjetima na cesti. Tehnologija i performanse zaslužni su što je ovaj zeleni automobil apsolutni rekorder u kategoriji električnih vozila, dostizanjem najveće nadmorske visine.
KONA EV punila se preko prijenosnih punjača tijekom cijelog trajanja vožnje, a preko noći je za napajanje bio zaslužan standardni prijenosni punjač koji dolazi uz vozilo. Tijekom uspona na vrhove nije bilo problema s performansama, a kada se spuštala s vrhova, pametni sustav regeneracije snage u vozilu pomogao je pri većem dosegu vožnje.
Ovaj podvig personificirao je snažne performanse i sigurnost KONE EV te njene mogućnosti da nadmaši bilo koje električno vozilo u svim vremenskim uvjetima, uključujući i one ekstremne, te demonstrira svoju sposobnost i izvrstan domet.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?