Hyundai KONA N i Thierry Neuville pripremaju se za dominaciju na utrkama WRC prvenstva

Nakon što je zauzeo drugo mjesto na Rally Sweden, Thierry Neuville iz tima Hyundai Motorsport vratio se u Hrvatsku nadajući se pobjedi na utrkama prvenstva WRC.

KONA N donosi svestranost i vrhunske performanse i stoga je idealan za entuzijaste vožnje. Prvi je SUV koji se pridružio Hyundaijevoj liniji N marke inspiriranoj motosportom. Thierry Neuville je uoči utrke prvenstva WRC KONU N vozio na Shell V-Power i uživao vozeći se zagrebačkim cestama.

Thierry Neuville iz tima Hyundai Motorsport posjetio Shell postaju Ivanja Reka

Thierry se može pohvaliti s ukupno 15 pobjeda u WRC-u i 51 osvojenim postoljem. Deveta godina s Hyundai Motorsportom je ujedno prva sezona sa suvozačem Wydaegheom. Njih dvojica su uspostavila snažno partnerstvo prikupivši 2 pobjede i ukupno 7 postolja. Thierry Neuville i suvozač Martijn Wydaeghe postavili su kao glavni fokus prvu ovogodišnju pobjedu na atraktivnim etapama s mješavinom glatkih i neravnih površina.

U sklopu priprema za utrke WRC-a, Thierry je uživao s Hyundai KONA N na Shell postaji Ivanja Reka. Nakon što je natočio V-Power gorivo u naš KONA N , kupio je novi Shell Helix Ultra od prirodnog plina  te uživao u kavi i toplom kroasanu. Shell Thierryievom timu osigurava visoko kvalitetne performanse motora koje su dostupne kupcima na Shell servisima diljem Hrvatske.

Hyundai i Shell omogućuju bolje uvjete i performanse svojim timovima za utrke prvenstva WRC

Kao jedan od naslovnih sponzora i tehnički partner tima Hyundai Shell Mobis World Rally, Shell pruža podršku Hyundai Motorsportu u njihovim zahtjevima za motorno ulje otkako se pridružio WRC-u 2014.. Zahvaljujući korištenju motornog ulja Shell Helix Ultra, od 2014. tim Hyundai Motorsport imao je u potpunosti pouzdan motor te se nisu suočili s problemima koji nastaju trošenjem motora. Zapravo, Shell je pomogao timu u razvijanju čak 1,5 dodatnih konjskih snaga.