Hyundai Motor osvojio 16 Red Dot 2021. nagrada!

Hyundai Motor osvojio je nevjerojatnih 16 nagrada za dizajn, uključujući dvije za “Best of Best” te još 14 u čak 7 kategorija, na prestižnoj dodjeli Red Dot Award: Brands & Communication Design 2021.

Najbolje od najboljih

Red Dot je prepoznao Hyundai kampanju nove tehnologije ‘Little Big e-Motion’ kao najbolju od najboljih u kategoriji Film i animacija. Okosnica kampanje je mini vozilo koje uz pomoć EAVC (Adaptive Vehicle Control) tehnologije pomaže mladim pacijentima doći od bolničkog kreveta u sobu za liječenje. I “Hyundai EV infotainment sustav – Jong-e”, dizajn primijenjen na IONIQ 5 kao, proglašen je najboljim od najboljih u kategoriji Sučelje i korisničko iskustvo, što je prva pobjeda tvrtke u ovoj kategoriji.

Vizija u području održivosti, visoke tehnologije i modernih rješenja

Hyundai Motor potvrdio je svoju konkurentsku prednost u još sedam kategorija, uključujući film i animaciju, sučelje i korisničko iskustvo, prostornu komunikaciju, aplikacije, oglašavanje, mrežna i digitalna rješenja. Nagrađena rješenja prikazuju Hyundaijevu viziju u području održivosti, visoke tehnologije, modernih rješenja poput Bluelinka, kao i novih korisničkih iskustava.