Novi Hyundai IONIQ nudi niz novih poboljšanja

Od lansiranja 2016. godine, IONIQ je bio prvi svjetski automobil koji je ponudio tri elektrificirana pogona – hibridni, plug-in hibridni i puni električni. IONIQ već sada nadograđuje svoju ponudu s dodatnim tehnološkim značajkama i osvježenim izgledom.

Novi IONIQ posjeduje napredne Blue Link® usluge povezivanja, SmartSense ™ aktivnu sigurnost i sustave pomoći pri vožnji te vrhunske značajke sustava za zabavu i informiranje. Osim toga, eksterijer i dizajn interijera imaju osvježen izgled, dok vozači novog IONIQ Electrica  mogu uživati ​​u 36% dodatnog energetskog kapaciteta zahvaljujući nadograđenoj bateriji od 38,3 kWh.

S više od 60.000 prodanih automobila od lansiranja 2016., originalni IONIQ se etablirao kao jedan od vodećih automobila u Hyundaijevoj progresivnoj liniji mobilnosti budućnosti. Uz NEXO, koji ima pogon na vodik, te KONU EV, Hyundai je proizvođač automobila s najširim rasponom elektrificiranih pogonskih sklopova. Najnovije izdanje IONIQ-a  logičan je korak za daljnje ažuriranje ove linije i omogućavanje čiste mobilnosti za još više vozača.