Redefinirana mobilnost: IONIQ 6 je savršen „ured na cesti“
  • Unutrašnjost IONIQ 6 modela kreiran je prema konceptu pravog životnog prostora
  • Interijer IONIQ 6 modela nudi udobno skrovište nalik na čahuru s naglaskom na osobni prostor u kojem se osoba može opustiti, provesti kvalitetno vrijeme, a čak i – raditi.
  • IONIQ 6 nudi praktičan i udoban radni prostor u kojem ideje mogu postati stvarnost – bilo kada i bilo gdje

Skrovište nalik na čahuru

IONIQ 6, najnoviji model u Hyundaijevoj potpuno električnoj liniji, nudi mnogo više od vožnje do odredišta. Svojom naprednom tehnologijom, personaliziranim prostorom i značajkama te proširenim dometom, IONIQ 6 –  Automobil 2023. godine, Najbolji električni automobil godine i Najbolji dizajn automobila godine – redefinira granice električne mobilnosti.

Interijer IONIQ 6 modela kreiran je prema konceptu pravog životnog prostora. Interijer IONIQ 6 modela nudi udobno skrovište nalik na čahuru s naglaskom na osobni prostor u kojem se osoba može opustiti, provesti kvalitetno vrijeme, a čak i – raditi. Inspiracija ne pita, ali kada dođe, IONIQ 6 postaje savršeni „ured na kotačima“.

Vrhunski radni prostor za vozače i putnike

Jedan od glavnih faktora kojem korisnici teže kada je riječ o uredu ili nekom drugom mjestu na kojem će provesti veću količinu vremena jest udobnost. Osim svojih prednjih sjedala podesivih u osam smjerova, IONIQ 6 dolazi i s međuosovinskim razmakom od 2950 mm što ga čini modelom s najprostranijim prednjim dijelom.

E-GMP također omogućuje potpuno ravan pod koji, uz uklanjanje gumba s prednje strane vrata, stvara širi prednji red i pruža dodatni prostor za skladištenje.

Središnji dio osmišljen je za držanje prijenosnog računala. Osim toga, ima i dva USB-C priključka i jedan USB-A priključak za napajanje raznih uređaja. Zahvaljujući infotainment zaslonu od 12,3 inča s opcijom glasovnog zapisa, u svakom trenu možete i snimati sve svoje ideje. Stražnja sjedala dolaze s dugim međuosovinskim razmakom i ravnim podom, te su jednako prostrana kao i sjedala u prednjem dijelu.

Inovativna V2L funkcija

IONIQ 6, baš kao i IONIQ 5, pruža inovativnu funkciju Vehicle-to-Load (V2L) koja omogućuje punjenje i napajanje bilo kojeg električnog uređaja.

Prostor za opuštanje i „punjenje baterija“ sa 64 boje

Praktične unutarnje značajke IONIQ 6 modela omogućavaju regeneraciju tijela i uma nakon intenzivnog radnog vremena. Dvobojno ambijentalno osvjetljenje omogućuje vam odabir između spektra od 64 boja, kao i šest tema koje su razvili stručnjaci za boje kako bi doprinijeli osjećaju ugode i opuštanja svim vozačima i putnicima.