Redefinirana mobilnost:  IONIQ 6 je savršen „ured na cesti“

IONIQ 6, najnoviji model u Hyundaijevoj potpuno električnoj liniji, nudi mnogo više od vožnje do odredišta. Svojom naprednom tehnologijom, personaliziranim prostorom i značajkama te proširenim dometom, Electrified Streamliner –  2023’s World Car of the Year, World Electric Vehicle of the Year and World Car Design of the Year– redefinira granice električne mobilnosti.

Od početka svog razvoja, interijer IONIQ 6 modela kreiran je prema konceptu pravog životnog prostora. Odbijajući stereotipe o unutrašnjosti automobila kao jednostavnom sredstvu za prijevoz, interijer IONIQ 6 modela nudi udobno skrovište nalik na čahuru s naglaskom na osobni prostor u kojem se osoba može opustiti, provesti kvalitetno vrijeme, a čak i – raditi.

S time na umu, svi znamo da sjajne ideje mogu pasti na pamet u bilo kojem trenutku gdje god se nalazili, pa tako i tijekom vožnje ili svakodnevnog putovanja na posao. Inspiracija ne pita, ali kada dođe, IONIQ 6 postaje savršeni „ured na kotačima.“

Vrhunski radni prostor za vozače i putnike

Jedan od glavnih faktora kojem korisnici teže kada je riječ o uredu ili nekom drugom mjestu na kojem će provesti veću količinu vremena jest udobnost. Osim svojih prednjih sjedala podesivih u osam smjerova, IONIQ 6 dolazi i s međuosovinskim razmakom od 2950 mm što ga čini modelom s najprostranijim prednjim dijelom.

E-GMP također omogućuje potpuno ravan pod koji, uz uklanjanje gumba s prednje strane vrata, stvara širi prednji red i pruža dodatni prostor za skladištenje, ali i – zrak. Prozirni naglasci na ukrasnoj podlozi, vratima i donjem dijelu središnje konzole dodatno naglašavaju osjećaj prostranosti i jedinstvenosti.

S unutarnjom arhitekturom usmjerenom na korisnika, IONIQ 6 nudi praktičan i udoban radni prostor u kojem ideje mogu postati stvarnost – bilo kada i bilo gdje. Središnji dio dizajniran inspiracijom mosta, osmišljen je za držanje prijenosnog računala. Osim toga, ima i dva USB-C priključka i jedan USB-A priključak za napajanje raznih uređaja. Zahvaljujući infotainment zaslonu od 12,3 inča s opcijom glasovnog zapisa, u svakom trenu možete i snimati sve svoje ideje tijekom trenutaka inspiracije.

Stražnja sjedala dolaze s dugim međuosovinskim razmakom i ravnim podom, te su jednako prostrana kao i sjedala u prednjem dijelu.

 

Tehnička snaga za profesionalce

IONIQ 6, baš kao i IONIQ 5, pruža inovativnu funkciju Vehicle-to-Load (V2L) koja omogućuje punjenje i napajanje bilo kojeg električnog uređaja – od prijenosnih računala i telefona do kamera, tableta i aparata za kavu. Kako bi se putnicima omogućio „rad u pokretu“, ispod sjedala se nalazi 110 volt/220 volt V2L utikač s do 3,6 kW snage i još dva USB-C priključka na stražnjoj strani središnje konzole.

 

Prostor za opuštanje i „punjenje baterija“

Praktične unutarnje značajke IONIQ 6 modela olakšavaju regeneraciju tijela i uma nakon intenzivnog radnog vremena. Opcija Relaxation Comfort Seats u prednjem dijelu potiču mirnoću jednostavnim podešavanjem kuta na do osam načina.

Dvobojno ambijentalno osvjetljenje omogućuje vam odabir između spektra od 64 boja, kao i šest tema koje su razvili stručnjaci za boje kako bi doprinijeli osjećaju ugode i opuštanja svim vozačima i putnicima.