Prototip i20 N po prvi puta otkriven na zimskim testiranjima

Videozapisi na kojima se prikazuju zimska testiranja prototipa potpuno novog i20 N zadivili su svijet. U Arjeplogu u Švedskoj, novi i20 N testirao je Thierry Neuville, vozeći se kroz snježni krajolik.

Testiranje je obavljeno početkom ove godine na zaleđenom jezeru u Švedskom Arjeplogu, popularnom zimskom ispitnom poligonu za proizvođače automobila. Ekstremna hladnoća ovo mjesto čini savršenim za testiranje vozila u vremenskim prilikama gdje se temperatura može spustiti i do -30 Celzijevih stupnjeva. Hyundai testira svoje automobile pri oštrim uvjetima kako bi bili potpuno sigurni da odlično rade u svim prilikama. Od jakih ljetnih vrućina do lednih zimskih cesta, Hyundai vozila moraju biti mogućnosti voziti u svim klimatskim uvjetima.

Procijenili smo pouzdanost vozila u ekstremnim hladnoćama, a testirali smo i performanse u uvjetima koji su tipični za moto sport. Velike brzine i oštri zavoji idealni su za testiranje naprezanja samog vozila, što dokazuje uspješnost performansi ovog automobila.

Nakon uspjeha s modelima i30 N i i30 Fastback N, Hyundai razvija verziju visokih performansi svog najnovijeg europskog modela – potpuno novog i20 N. Kao i drugi N modeli, i20 N moći će se koristiti na trkačkim stazama ali i na ulicama. Više detalja o i20 N otkrit ćemo uskoro.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?