Hyundai Zima 2023
slider image spring

Dobrodošla zimo. Spremni smo za tebe.

slider image spring

Tvoj Hyundai. Tvoj servis. Tvoja zima.

Idealno opremljeni – s našim zimskim ponudama

Kad hladan vjetar zahvati ulice i mraz prekrije polja, znat ćete da je došao trenutak za pripremu vašeg Hyundaia za zimu. Naši servisni stručnjaci vam stoje na raspolaganju sa vrhunskim znanjem i podrškom kako bi vam pomogli nadvladati sve izazove koje donosi zimska sezona.

Želite li iskusiti idiličan zimski odmor? Uživajte u prekrasnom snježnom krajoliku dok se skijate ili snowboardate! Naši Hyundai servisni stručnjaci vam pružaju odgovarajuće dodatke kako biste osigurali da stvorite nezaboravne uspomene tijekom zimske sezone sa svojim Hyundaijem.

Korak ispred zime —
sa Hyundai Zimskom provjerom.
Korak ispred zime —
sa Hyundai Zimskom provjerom.

Neka vaš automobil postane nepobjediv tijekom zime! Hyundai Zimska provjera donosi vam dodatne prednosti u sigurnosti i pouzdanosti. Naši stručnjaci su tu da identificiraju i riješe potencijalne izazove, omogućavajući vam bezbrižnu vožnju čak i u najhladnijim uvjetima.

Provjerit ćemo za vas:

 • Akumulator
 • Kočnice
 • Filtriranje
 • Gume
 • Klima uređaj
 • Sustav brisača stakla/pranje
 • Razinu ulja
 • Prednja i stražnja svjetla
 • Postavke prednjih svjetala
 • AdBlue®
  i još mnogo toga

Skijaški odmor, evo nas!

Nosač za skije i snowboard 600

Uživate u skijanju ili snowboardanju? Olakšajte si postavljanje opreme s našim "Ski & Snowboard nosačem 600", koji može primiti do 6 pari skija ili 4 snowboarda. Brzo i praktično se montira i čak ima opciju zaključavanja za dodatnu sigurnost. Skije i snowboardi su osigurani gumiranim umecima kako bi se spriječila šteta i pomicanje.

Krovni nosači

Osigurajte više prostora za svoje skijaške odmore. Naši pouzdani i lagani poprečni nosači posebno su prilagođeni za montažu na krovne nosače vozila i iznimno jednostavni za instalaciju. S njima ćete biti spremni za sve buduće izlete s potpunom opremom koja vam je potrebna.

LED svjetla za prtljažnik i stražnja vrata

Konačno, nikada više nećete morati tražiti po mraku tijekom zimskih dana. Naša LED svjetla za prtljažnik i stražnja vrata automatski se aktiviraju kada otvorite stražnja vrata, pružajući vam izvanrednu vidljivost kako biste lako pronašli što tražite unutar i izvan svog prtljažnika!

Pripremljeni za niske temperature.

Savjet Hyundai stručnjaka.

Prema statistikama automobilskih klubova, akumulator je najčešći uzrok kvarova. U hladnim temperaturama, performanse akumulatora značajno opadaju. Dodatno, uređaji kao što su svjetla i grijači sjedala stvaraju znatno opterećenje za akumulator.

 • Održavajte svoj akumulator u dobrom stanju tako da ga redovito čistite i držite suhim. Vlažna prljavština može omogućiti protok struje i isprazniti vaš akumulator.
 • Dođite na Hyundai provjeru akumulatora prije nego što zima započne.
 • Pouzdajte se u Hyundai stručnjake kada je u pitanju zamjena akumulatora. Moderni automobili opremljeni su sa više od 50 kontrolnih uređaja, što čini zamjenu akumulatora izazovnijom nego ikad. Naši stručnjaci su obučeni i opremljeni za obavljanje te zamjene s maksimalnom preciznošću.

Dopustite da vas savjetujemo.

Provjera akumulatora

Naši servisni stručnjaci mogu procijeniti performanse punjenja i opće stanje vašeg akumulatora, određujući rizik od kvara i nudeći različite rješenja ako je potrebno.

Obratite se najbližem ovlaštenom servisu i osigurajte da je vaš akumulator u vrhunskom stanju kako biste izbjegli neugodna iznenađenja na cesti.

Ovlašteni servisni partneri

Prava kvaliteta za vašu sigurnost.

Hyundai originalan akumulator

Nudimo vam vrhunske startne baterije koje pružaju punu snagu po pristupačnoj cijeni. Svaka baterija je pažljivo prilagođena odgovarajućem modelu vozila, osiguravajući da odgovara specifičnim zahtjevima i pruža optimalne performanse.

Više prijanjanja na skliskim cestama.

Aluminijski naplatci

Naša kolekcija aluminijskih naplataka pažljivo je oblikovana kako bi stvorila suptilno različite efekte. Inspiraciju crpimo iz kombinacije oblika i boja, rezultirajući raznolikom paletom stilova koji se sjajno uklapaju u osobnost vašeg Hyundai vozila.

Hyundai usluga za kotače i gume

Zima donosi izazove na cestama, a sigurnost vožnje nikada ne bi trebala biti kompromitirana. U Hyundaiu predano radimo na osiguranju vaše sigurnosti tijekom hladnih mjeseci. Naša zimska akcija za setove kotača stavlja vašu zaštitu na prvo mjesto. Kliknite ovdje kako biste saznali više o našoj ponudi i pripremite se za sigurnu i bezbrižnu vožnju tijekom zime

Pogledaj ponudu

Vreće za pohranu kotača

Komplet od 4 vreće za pohranu kotača idealan je za očuvanje čistoće vaših kotača i mjesta za pohranu. Osim toga, osigurava da unutrašnjost vašeg automobila ostane čista tijekom prijevoza.

Neophodni dodaci za održavanje vašeg vozila urednim.

Prekrivač prtljažnika s produžetkom

Ako se nađete u situaciji da morate prevoziti nešto mokro ili prljavo, naš polurigidni, protuklizni i vodootporni prekrivač sa povišenim rubovima je idealno rješenje za očuvanje čistoće vašeg prtljažnika. Ovaj produžni pokrov štiti cijelo područje tijekom putovanja s preklopljenim stražnjim sjedalima, a montaža je jednostavna pomoću Velcro trake.

Napunite bateriju lakše zimi.

Kabel za punjenje, Mod 3

Naš kabel za punjenje, Mod 3, opremljen je s Type 2 priključcima na oba kraja i idealan je za svakodnevno punjenje na javnim i kućnim punionicama koje koriste Type 2 utičnice.