Nova perspektiva urbanog stila

Kada je praktičnost izražena na određen način, dobivate stil. Kompaktan i jednostavan za rukovanje, novi Hyundai BAYON je elegantni crossover SUV s praktičnošću koja postavlja standarde u svojoj klasi, prostranim interijerom, robusnim novim dizajnom i naprednim sigurnosnim značajkama.

 

.

Prostor za nove ideje

BAYON se vraća s istaknutim novim dizajnom. Prostrani interijer sada je osvijetljen LED tehnologijom, uključujući opciju višebojnog ambijentalnog osvjetljenja sprijeda, što vam omogućuje da prilagodite boju unutrašnjeg osvjetljenja prema svom raspoloženju.

LED dnevna svjetla za vožnju integrirana su sprijeda kako bi stvorila neprekidni horizont svjetlosnog potpisa – a prednji branik i rešetka poboljšani su kako bi dobili robustniji izgled.

Prostor nije izazov u novom BAYON-u. Zaljubit ćete se u udobnost i prostor za pohranu unutar unaprijeđenog interijera – te visoku poziciju sjedenja za osjećaj sigurnog SUV-a.

Idite na putovanja. Ostanite povezani.

Vaš život i novi BAYON su dobro povezani. Naš njamoderniji digitalni kokpit sada uključuje opcionalni 10,25-inčni konfigurabilni digitalni sklop, standardni 10,25-inčni zaslon za zabavu, Apple CarPlay™ i Android Auto™, bežični punjač i najnovije ažuriranje Bluelink® sustava. Tu su i dva USB-C priključka, a prednji USB-A priključak omogućuje i prijenos podataka. Premium Bose zvučni sustav upotpunjuje paket.

Opcionalni 10,25-inčni konfigurabilni digitalni instrument panel prikazuje bitne informacije s izuzetnom jasnoćom. Također vam nudi različite grafike, ovisno o načinu vožnje.Vrh obrasca

10,25-inčni dodirni zaslon podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™ kako biste mogli povezati i kontrolirati funkcije telefona. Uključene su najnovije Bluelink® Connected Car usluge.