Revolucionarni dizajn koji možete uključiti.

Dobro došli u revoluciju. Novi TUCSON Plug-in Hybrid nije samo evolucija svog prethodnika, već puna dizajnerska revolucija. Predvodeći put u progresivnom dizajnu, također nudi potpuno električni način rada pritiskom na gumb – i može se priključiti za punjenje.

Što je plug-in hibrid?

Opremljen i benzinskim i električnim motorom, potpuno novi TUCSON Plug-in Hybrid isporučuje 265 KS kombinirane izlazne snage – i potpuno električni način rada pritiskom na gumb. Nakon što se baterija od 13,8 kWh isprazni, rad se neprimjetno vraća na benzinski motor tako da možete ići daleko koliko god trebate – i priključiti se da biste napunili bateriju kada stignete na odredište.

Električno vozilo na utičnicu savršen je kompromis: velik električni domet za većinu svakodnevnih putovanja i fleksibilnost benzinskog motora za duža putovanja.

Pokrenite električnu energiju pritiskom na gumb. Nakon što je potpuno električni način rada potrošen, vozilo automatski može nastaviti u hibridnom načinu rada.

U hibridnom načinu rada, električni motor na baterije radi u tandemu s benzinskim motorom kako bi pružio nevjerojatnu ekonomičnost goriva i niže emisije.

Više o plug-in hibridnoj tehnologiji

Uključen u učinkovitost.

Uživajte u potpuno električnom dometu i iznimnoj učinkovitosti goriva zahvaljujući inovativnom plug-in hibridnom pogonu.

Istražite motore

Povezivanje.

Uživajte u vrhunskom povezivanju na cesti gdje god da idete.

Više o povezivanju

Sigurnost.

Otkrijte najbolje sigurnosne značajke u klasi i napredne sustave pomoći vozaču.

Više o sigurnosti

N Line.

Za preokret nadahnut automobilizmom i stajling za performanse: TUCSON Plug-in Hybrid N Line oprema.

Iskusite N Line

Budućnost ugrađena u sve motore.

Svi novoregistrirani modeli Hyundai TUCSON modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, Tucson Plug-in Hybrid napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.