Sigurnost. Povezivanje. Učinkovitost. Spreman.

i30 donosi novosti u svim segmentima: hrabar novi dizajn, najbolje sigurnosne značajke u klasi, besprijekorno povezivanje i 48V blage hibridne verzije za bolju učinkovitost. Pripremi se.

Imajte svoje srce na pravom mjestu, mi ćemo brinuti o tehnologiji.

Svi želimo najbolje onima koje volimo i želimo da se oni osjećaju sigurno. S tom je željom razvijen i30: automobil koji brine o svima u vozilu. Sve zahvaljujući najnovijoj pametnoj tehnologiji. Nudi prvoklasne sigurnosne značajke koje uvijek paze na vas, vrhunsku povezanost i vrlo učinkovite pogonske sklopove koji vas vode dalje.

Uživajte u vrhunskoj sigurnosti, učinkovitim pogonima i pametnoj praktičnosti s našom pametnom tehnologijom.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom vašim telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju obavijesti o prometu, parkiranju u stvarnom vremenu i ostalim putnim informacijama.

Četiri nove značajke dodane su u naš paket Naprednih sustava za pomoć vozaču, pružajući više sigurnosti za vas i bezbrižnost onima koje volite.

Više o značajkama

i30 N Line.

Ljubitelji dinamične opreme N Line bit će uzbuđeni zbog osvježenog dizajna novog i30 N Line.

i30 N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai i30 modeli s benzinskim motorom u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.