Prostrana elegancija. Udobna svestranost.

i30 Karavan spreman je za sve stvari koje vaš automobil zahtijeva s vašim životnim stilom: izgleda zapanjujuće dok prevozi vaše stvari i opremu, a vas i vaše voljene čuva u bilo kojoj cestovnoj avanturi.

Drukčija vrsta karavana. Tvoja vrsta.

Da, želite prostor i fleksibilnost karavana, ali želite ih bez ikakvih kompromisa u stilu, udobnosti ili sigurnosti. Sa svojim elegantno dizajniranim vanjskim i unutarnjim dijelom, pametnom prostranošću i mnoštvom pametne tehnologije, i30 Karavan je automobil koji će svako vaše putovanje učiniti užitkom.

Četiri nove značajke dodane su u naš paket Naprednih sustava za pomoć vozaču, pružajući više sigurnosti i mira za vas i vaše najbliže.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju obavijesti o prometu, parkiranju u stvarnom vremenu i ostalim putnim informacijama.

Više o značajkama

Novo: i30 Karavan N Line.

Po prvi puta je dinamična N Line obloga sada dostupna za i30 Karavan. Zabavite se.

i30 Karavan N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, i30 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai i30 s benzinskim motorima u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije. Dizel motori slijede ove godine.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.