Pogledajte stvari iz nove perspektive.

Potpuno novi Hyundai BAYON je crossover SUV koji je mali izvana, a veliki iznutra. Dizajniran je da ostavi trajni dojam. Opremljen mnoštvom pametnih tehnologija poput sigurnosnih značajki i povezivanja najboljih u klasi – i učinkovitim pogonskim sklopovima dostupnih s 48V blagim hibridnim sustavom.

Iznenadili smo segment sa stilom, sigurnošću i prostorom.

Potpuno novi BAYON najnoviji je – i najkompaktniji – član Hyundaijeve nagrađivane SUV obitelji. Ovaj svježi crossover SUV stvarno potresa segment svojim elegantnim stilom, prostranom unutrašnjošću i mnoštvom pametnih tehnologija poput blago hibridnih pogonskih sklopova i dugačkim popisom pametnih značajki sigurnosti i povezivanja.

10,25” digitalni klaster i 10,25” središnji zaslon osjetljiv na dodir s funkcijom podijeljenog zaslona ističu se u najboljem digitalnom kokpitu u klasi.

Još jedan način na koji se ističe u svom segmentu: opsežan popis sigurnosnih značajki Hyundai SmartSense – naši vrhunski napredni sustav za pomoć vozaču. Mnogo sustava pomoći već su uključeni u standardnu opremu.

Središnji zaslon osjetljiv na dodir podržava Apple CarPlay™ i Android Auto™, tako da možete povezati telefon i imati funkcije telefona na velikom zaslonu.

Više o značajkama

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi BAYON napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

Svi novoregistrirani modeli Hyundai BAYON u Europi udovoljavaju Euro 6d standarde emisije.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.