Osnažite svoj svijet.

Početkom 2021. buduća mobilnost više neće biti nešto čemu se možemo veseliti, već stvarnost svakodnevnog života. Svojim kultnim čistim dizajnom, uzbudljivim tehnološkim unaprjeđenjima i neusporedivom udobnošću, IONIQ 5 će vas staviti na prvo mjesto.

Svjetska premijera
23. veljače 2021.

 

Vidjet ćeš. I vaš će IONIQ 5 zasigurno biti viđen (i zapamćen), sa svojim moćnim LED svjetlima, koja sjaje kroz jedinstveni dizajn od 256 piksela. I danju ćete mamiti pažnju njegovim čistim i oštrim linijama, nadahnutima Hyundaijevim konceptom 45.

IONIQ 5 je izgrađen na prvoj posvećenoj baterijskoj platformi električnih vozila Hyundai Motor Group: E-GMP. To omogućuje punjenje od 800 V i 400 V – vrhunska tehnologija punjenja koja će vas pokrenuti brzo i učinkovito.

Električno ubrzanje oduvijek je bilo zabavno, IONIQ 5 samo ga podiže na novu razinu. Njegov napredni novi pogonski sklop donosi uzbudljive performanse uz trenutni obrtni moment i brzo ubrzanje.

Nova Hyundaijeva platforma E-GMP osigurava međuosovinski razmak od tri metra, što rezultira izvanrednim omjerima i nečuvenom prostranošću. A nema mjesta samo za vas i vaše putnike: budući da ispod haube nema motora, napravili smo i dodatni prostor za vaše stvari.

IONIQ 5 nije jedini koji se povremeno treba brzo napuniti. Zato IONIQ 5 nudi vrhunsku udobnost s dva prednja sjedala za opuštanje koja se mogu u potpunosti spustiti. Tako se pritiskom na gumb možete ispružiti za osvježavajuću pauzu između snažnih iskustava vožnje.

Na primjer, dio materijala za tepihe i obloge sadrži sirovine ekstrahirane iz šećerne trske. Uz to, BIO-PET plastična pređa koristi se u proizvodnji naših platnenih sjedala, a naša kožna sjedala izrađena su od ekološki prihvatljive kože koja koristi laneno ulje umjesto životinjskih proizvoda.

Trebate preuzeti namještaj? Ili trebate preseliti nešto teško? Nema problema. Svojim izuzetnim kapacitetom vuče do 1600 kg i okretnim momentom od 605 Nm u verziji s pogonom na sve kotače, IONIQ 5 vam pruža sve kako biste to učinili učinkovito, osiguravajući da vi i vaš teret sigurno stignete na odredište.

Marka IONIQ   |   Zakoračite u IONIQ svemir.

Otkrijte novu Hyundaijevu električnu liniju

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Ne, hvala.

    Samo jedno pitanje 🙂

    Što najbolje opisuje cilj vašeg posjeta web stranici?