Misli pametno, vozi zeleno!

Ako želite živjeti u zelenijoj budućnost, vrijeme je za pametnu odluku: Hyundai KONA Electric prve generacije, najprodavaniji električni SUV-a u Hrvatskoj sada je dostupan uz 0% učešća! Uz 0 emisije CO2 i 0 kn za troškove goriva, ovo je ponuda koja donosi 100% zadovoljstva.
Nova redizajnirana KONA EV dolazi uz bogatu opremu već u početnom paketu opreme. Uz impresivan domet od 484 kilometra, snažnih 204 konja i 8 godina jamstva na bateriju, KONA Electric pružit će vam vožnju bez kompromisa. Niski troškovi održavanja dodatni su financijski benefit. Nemojte propustiti priliku, javite se ovlaštenom Hyundai koncesionaru i prostrujite cestom uz ultra-ugodno iskustvo vožnje. Zatražite ponudu i dogovorite testnu vožnju u ovlaštenoj Hyundai prodajnoj mreži!
*Najamnina se odnosi na izračun operativnog leasinga sa ostatkom vrijednosti bez akontacije i troškova obrade, za 60 mjeseci i 100.000 km ukupno. Financiranje za pravne osobe, slobodna zanimanja i obrtnike u suradnji sa leasing društvom ALD Automotive d.o.o. Usluga se ostvaruje nakon bonitetne ocjene u sadržaju iz Općih uvjeta uz Ugovor o operativnom leasingu ALD Automotive d.o.o. Leasing rata je mjesečna, izrađena na dan 20.10.2021. obračunata prema tečaju 7,59 kn za EUR, a plaća se u kunama prema prodajnom tečaju poslovne banke na dan plaćanja. Iznosi najamnina su bez PDV-a.

Budućnost koju ne morate čekati.

Ovdje je. Sada. Uglađenija i sofisticiranija, KONA Electric odlikuje se poboljšanim dizajnom, najnovijom pametnom tehnologijom – i dometom do 484 km* s jednim punjenjem. A zahvaljujući skraćenim rokovima isporuke u Europi, električni stil nikada nije bio jednostavniji.

Otkrijte novu KONU Electric.

U Hyundaiju smo vođeni stvaranjem napretka za čovječanstvo, koje nas neprestano tjera na stvaranje vozila koja sežu dalje i izgledaju bolje. Poput nove KONA Electric sa svojim novim dizajnom koji oduzima dah i svestranošću SUV-a. Pobliže pogledajte ovo uistinu iznimno električno vozilo.

Što je električno vozilo?

Potpuno električna vozila poput KONE Electric ne koriste gorivo, a vožnja je bez emisija štetnih plinova. Budući da nema spojke ili zupčanika, skupo se održavanje smanjuje, a ubrzanje je brzo zahvaljujući okretnom momentu od 395 Nm. To glatko i brzo ubrzanje čini vožnju u ovom vozilu dinamičnom i uzbudljivom.

Više o performansama

Uz Hyundai SmartSense, naše vrhunske napredne sustave za pomoć vozaču, dobivate najnovije značajke sigurnosti i pomoći u vožnji za više mira.

Bluelink® vam omogućuje upravljanje automobilom telefonom ili glasom. Hyundai LIVE usluge pružaju informacije o prometu i parkiranju u stvarnom vremenu i još puno, puno više.

Više o značajkama

KONA, KONA N Line i KONA Hybrid.

Kako vam se sviđa. Osim potpuno električne verzije, nova KONA dostupna je i s drugim elektrificiranim pogonskim sustavima, uključujući 48-voltni blagi hibrid i potpuno hibridnu verziju. A ako tražite sportskiji osjećaj nagrađivanog Koninog dobrog izgleda – N Line dinamična obloga nadahnuta automobilizmom sada je prvi put dostupna s novom Konom.

KONA.

KONA s novim odvažnim, progresivnim dizajnom, vrhunskim povezivanjem i najnovijim sigurnosnim značajkama.

Pogledajte više

KONA N Line.

N Line dinamična obloga nadahnuta automobilizmom sada je prvi put dostupna s KONOM.

Pogledajte više

KONA Hybrid.

KONA Hybrid kombinira dobar izgled koji privlači poglede s iznimnom učinkovitošću potrošnje goriva.

Pogledajte više

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom.

Kao i svaki Hyundai, KONA Electric napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Povrh toga, litij-ionska polimerna baterija visokih performansi zaštićena je jamstvom 8 godina ili 160 000 km, što god se prije dogodi. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koji vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.