Samo naprijed. Pokažite se.

Male stvari čine veliku razliku u životu. Poput potpuno novog Hyundai i10. Sa svojim svježim i izražajnim dizajnom i gigantskim izborom vrhunske tehnologije – ovaj je automobil pametan pratilac koji vam daje stil i fleksibilnost koja vam je potrebna kako biste se pokazali. #HyundaiGoBig

Savršen za male prostore i velike trenutke

Gradske ulice ponekad mogu biti gužvovite. Stoga, kada je riječ o navigiranju uskim raskrižjima ili parkiranju u uska parkirna mjesta, svidjet će vam se jednostavno manevriranje ovog pametnog gradskog automobila. Dug samo 3,67 metara i širok 1,68 metara, potpuno novi i10 kombinira kompaktni vanjski dio s prostranom unutrašnjošću. Dakle, bez obzira jeste li paralelno parkirali u prometu ili spakirali puno prtljage za bijeg tijekom vikenda, potpuno novi i10 pruža vam puno prtljažnog prostora i fleksibilnost koja vam omogućuje život sa stilom.

Više o značajkama

Otkrijte inspiraciju koja stoji iza dizajna

Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor. Odražavajući ovu inspiraciju, dizajn i10 predstavlja komplementarni kontrast mekih površina i oštrih linija koje daju automobilu nježan tehnički izgled. U unutrašnjosti dizajneri uravnotežuju atletski stil s prostranošću i praktičnošću.

Odvažan novi izgled

Uz lepršave linije i mišićave kontraste, potpuno novi i10 ima dinamični novi izgled koji u tren oka privlači poglede. Sprijeda, široka crna rešetka i isklesana prednja svjetla čine vrlo sportski prvi dojam. Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci, svježe teksture i najnovija multimedijska tehnologija dočekuju vas s čistim i modernim izgledom.

S najvećim zaslonom u svojoj klasi i naprednim mogućnostima povezivanja poput Bluelink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™, lako je ostati povezan. Bluelink® vam omogućuje kontrolu automobila pomoću pametnog telefona ili glasa zahvaljujući online prepoznavanju glasa.

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, potpuno novi i10 nudi jedan od najopsežnijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – osmišljen kako bi vam pružio više sigurnosti i mira.

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.