Samo naprijed. Pokažite se.

Male stvari čine veliku razliku u životu. Poput potpuno novog Hyundai i10. Sa svojim svježim i izražajnim dizajnom i gigantskim izborom vrhunske tehnologije – ovaj je automobil pametan pratilac koji vam daje stil i fleksibilnost koja vam je potrebna kako biste se pokazali. #HyundaiGoBig

Savršen za male prostore i velike trenutke.

Gradske ulice ponekad mogu biti gužvovite. Stoga, kada je riječ o navigiranju uskim raskrižjima ili parkiranju u uska parkirna mjesta, svidjet će vam se jednostavno manevriranje ovog pametnog gradskog automobila. Dug samo 3,67 metara i širok 1,68 metara, potpuno novi i10 kombinira kompaktni vanjski dio s prostranom unutrašnjošću. Dakle, bez obzira jeste li paralelno parkirali u prometu ili spakirali puno prtljage za bijeg tijekom vikenda, potpuno novi i10 pruža vam puno prtljažnog prostora i fleksibilnost koja vam omogućuje život sa stilom.

Otkrijte inspiraciju koja stoji iza dizajna.

Inspiriran oblikom ljudskih mišića odjevenih u sportsku odjeću, glatko mišićava karoserija oblikovana je tako da pruža maksimalan unutarnji prostor. Odražavajući ovu inspiraciju, dizajn Hyundai i10 predstavlja komplementarni kontrast mekih površina i oštrih linija koje daju automobilu nježan tehnički izgled. U unutrašnjosti dizajneri uravnotežuju atletski stil s prostranošću i praktičnošću.

Odvažan novi izgled.

Uz lepršave linije i mišićave kontraste, potpuno novi i10 ima dinamični novi izgled koji u tren oka privlači poglede. Sprijeda, široka crna rešetka i isklesana prednja svjetla čine vrlo sportski prvi dojam. Unutar moderne nove kabine, precizni uzorci, svježe teksture i najnovija multimedijska tehnologija dočekuju vas s čistim i modernim izgledom.

Uživajte u vodećem povezivanju u klasi.

S najvećim zaslonom u svojoj klasi i naprednim mogućnostima povezivanja poput Bluelink®, Apple CarPlay™ i Android Auto™, lako je ostati povezan. Bluelink® vam omogućuje kontrolu automobila pomoću pametnog telefona ili glasa zahvaljujući online prepoznavanju glasa.

Istražite više

Sveobuhvatna tehnologija aktivne sigurnosti.

Uz Hyundai SmartSense, naše najsuvremenije napredne sustave pomoći vozaču, i10 nudi jedan od najopsežnijih paketa aktivne sigurnosne tehnologije u svojoj klasi – osmišljen kako bi vam pružio više sigurnosti i mira.

Više o sigurnosti

i10 N Line – Dajte sportsku izjavu.

i10 N Line omogućuje vam da ga podignete na sljedeću razinu s nizom ekskluzivnih značajki dizajna i opcijskim motorom od 100 KS za još veće sportsko iskustvo vožnje.

Istražite N Line

5-godišnje jamstvo s neograničenom kilometražom

Kao i svaki Hyundai, potpuno novi i10 napravljen je prema najvišim mogućim standardima kvalitete. A tu kvalitetu podupiremo i petogodišnjim jamstvom  s neograničenom kilometražom kako biste mogli uživati u stvarima koje volite u životu, a da ne morate brinuti o svom automobilu. Uživajte u dodatnom bezbrižnom stanju koje vam pruža jedno od najboljih jamstava u industriji – kao standard.

Budućnost ugrađena u sve motore.

EURO 6d-Temp je standard za Hyundai. Sva novoregistrirana Hyundai vozila u Europi već ispunjavaju EURO 6d-Temp standarde emisije. Norma EURO 6d-Temp kombinira laboratorijski ispitni ciklus WLTP s dodatnim cestovnim testovima za emisije štetnih plinova,  poznatijima kao Real Driving Emissions (RDE).

*Dostupno ovisno o regiji. Za više detalja o ponudi kontaktirajte Ovlaštenog Hyundai distributera.

Kontaktirajte ovlaštenog Hyundai prodajnog partnera
Odaberite vrstu kontakta

Partner: GAŠPARIĆ-AUTO, VELIKA GORICA-VUKOVINA
Nazovite: 01 6254 081
Nazovite: 01 6254 085
Nazovite: 01 6254 089
Pošaljite upit
Partner: INEJ AUTOCENTAR, ZADAR
Nazovite: 023 244 160
Pošaljite upit
Partner: AC KOTROMANOVIĆ, OSIJEK
Nazovite: 031 298 044
Pošaljite upit
Partner: AUTOMOBIL LONČAR, VARAŽDIN
Nazovite: 042 404 891
Pošaljite upit
Partner: AUTO-NOVAKOVIĆ, SLAVONSKI BROD
Nazovite: 035 273 552
Pošaljite upit
Partner: OMEGA-AUTO, DUBROVNIK-ČILIPI
Nazovite: 020 771 154
Pošaljite upit
Partner: ŠTAGAR, MARIJA BISTRICA
Nazovite: 049 468 688
Pošaljite upit
Partner: GRAND AUTO, SPLIT
Nazovite: 021 566 666
Pošaljite upit
Partner: ATENZA
Nazovite: 052 555 852
Nazovite: 052 555 850
Pošaljite upit
Partner: GRAND AUTO, ZAGREB
Nazovite: 01 6461 126
Pošaljite upit
Hyundai Hrvatska d.o.o. jamči da će Vaši podaci biti zaštićeni i da će se koristiti samo u svrhu provedbe procesa kupnje vozila. Podaci se obrađuju u skladu s Izjavom o zaštiti podataka.

Vaš upit je uspješno zaprimljen! Uskoro će vas kontaktirati vaš odabrani Hyundai prodajni partner.