Moderan dizajn

Atraktivnost započinje novim prednjim svjetlima, novom naglašenijom šesterokutnom maskom i nastavlja se novim elegantnim stražnjim svjetlima.

Hyundai i40 - Moderan dizajn

Dizajn unutrašnjosti

Kokpit novog Hyundai i40 karavana dizajniran je da informira i zabavlja vozača tijekom svakog putovanja. Profinjeni audio sustav sa 6 zvučnika, vanjskim pojačalom i subwooferom pruža vrhunski zvuk u svim kutovima kabine. Tu su i napredni 4,3″  TFT LCD informativni zaslon u boji i 7-inčni središnji zaslon s navigacijskim sustavom uz DAB ((Digital Audio Broadcasting) sustav ili 7″ display audio sustav, koji pružaju najvišu kvalitetu zvuka i druge dodatne usluge.

Hyundai i40 4,3
7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)*

7-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom (DCT)*

Novi 7-stupanjski DCT mjenjač vozačima nudi izbor potpuno automatskog rada ili sekvencijalno ručno mijenjanje brzina. Ručni odabir stupnjeva prijenosa obavlja se pomoću ručice mjenjača ili ručica na upravljaču radi boljeg doživljaja u vožnji.

*Dostupno samo s motorom 1,6 CRD i s 136 KS.
Stražnji sustav elektronskog nadzora podvozja (ECS)

Stražnji sustav elektronskog nadzora podvozja (ECS)

ECS vozaču pruža izbor postavki ovjesa za stražnju osovinu. To je osobito važno za karavansku izvedbu kako bi se vožnja i rukovanje automobilom moglo podesiti ovisno o masi tereta u prtljažniku. Ručno se može birati tvrđi ili mekši način rada ili jednostavno ostaviti u automatskom načinu rada kako bi sustav reagirao prema potrebi.